«Έσπασε το ρόδι» με «διπλό» στο Στάδιο η Δόξα

Η Δόξα Υπέρειας κατάφερε να πάρει «διπλό» στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων με σκορ 0 – 1 κόντρα στην Αναγέννηση Φαρσάλων και έτσι πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς της στην 3η αγωνιστική της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας. Από την άλλη αυτή ήταν η πρώτη απώλεια για την Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία παρέμεινε στους 6 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με το πρώτο μέρος να έχει δυο καλές στιγμές για την Αναγέννηση Φαρσάλων, όταν το σουτ του Παλαμίδα μπλόκαρε ο Ευθυμίαδης ενώ πέντε λεπτά αργότερα το πλασέ του Τσούλη πέρασε άουτ.

Η Δόξα απείλησε με ένα σουτ του Καλφόγλου το οποίο έδιωξε ο Παλαμίδας με δεύτερη προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος το θέαμα δεν βελτιώθηκε αισθητά.

Οι «αετοί» κατάφεραν στο 70’ να πάρουν «κεφάλι» στο σκορ όταν έπειτα από μια αντεπίθεση ο Αποστόλης Παπαδόπουλος έκανε την σέντρα και ο Φιτσιόπουλος με κοντινό πλασέ νίκησε τον Παλαμίδα και πέτυχε το 0 – 1.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με την Δόξα να παίρνει σπουδαίο «διπλό». Οι άνθρωποι της Δόξας ευχαριστούν θερμά την Αναγέννηση Φαρσάλων για την άψογη φιλοξενία τους.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Β. Παλαμίδας, Πατσιούρας, Βαΐτσης (55’Γιαχνής), Αρβανιτοζήσης, Ζαγγανάς Χρ.(75’ Σακελλαρίου Κ.), Μουτκανάς, Τσούλης (65’ Μπουλάρι), Μπανιάς, Καρακώστας (85’ Κουκουτής), Αγγελάκης, Ν. Παλαμίδας.

Δόξα Υπέρειας (Γιάννης Βασιλείου): Ευθυμιάδης, Τσιούρης Γ.(λτ Φιτσόπουλος), Ευθυμιάδης, Τσούνι, Δημητρίου Απ., Παπαδόπουλος(90’ Γκέτσι),  Απ, Παπαδοπουλος Απ, Κερμελίδης(65’ Πολύζος), ΤσιούρηςΝ., Καλφόγλου, Πολύζος, Γκατζόγιας