«Διπλό» στο δεύτερο ημίχρονο για τον ΑΟ Ναρθακίου!

Ο ΑΟ Ναρθακίου πέρασε με «διπλό» και από την Κρήνη κερδίζοντας με σκορ 1 – 3, έφτασε τους 9 βαθμούς έχοντας το απόλυτο στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Στα της αναμέτρησης οι γαλάζιοι μπήκαν καλύτερα έχασαν αρκετές καλές στιγμές, όταν τα σουτ των Πίρε, Σιδηρόπουλου και Παπαθανασίου πέρασαν ελάχιστα άουτ, ενώ το δυνατό σουτ του Ρεντινόπουλου έδιωξε εντυπωσιακά ο Παπαϊωάννου.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Γιάννη Μαργαριτόπουλο όμως και οι δυο προσπάθειές του δεν βρήκαν στόχο, όπως και το πλασέ του Στεργίου, προσπάθειες οι οποίες πέρασαν λίγο άουτ.

Έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με «λευκή ισοπαλία».

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 48’ όταν ο Πίρε έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, έκανε την σέντρα και ο Παπαθανασίου με γυριστό σουτ πέτυχε το 0 – 1.

Επτά λεπτά αργότερα ο ΑΟΝ διπλασίασε τα τέρματά του όταν ο Ρεντινόπουλος είδε το δυνατό σουτ του να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Πρίφτης έκανε όμορφη ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή και πέτυχε το 0 – 3.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να μειώσουν στο 85’ με σκόρερ τον Κώστα Τσιάρα με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από ενα-δυο του Τσαρδάκα με τον Θοδωρή Μαργαριτόπουλο.

Οι άνθρωποι του Ναρθακίου ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους της Κρήνης για την φιλοξενία, ενώ οι άνθρωποι της Κρήνης εύχονται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα στους «γαλάζιους».

Οι Συνθέσεις

Νίκη Κρήνης (Σάκης Τσιάρας): Παπαϊωάννου, Μαγαλιός, Κανατούλας, Σελήνης, Νταφόπουλος, Μαργαριτόπουλος Θοδωρής., Πετρόπουλος(76′ Κόκκινος), Διαμαντής (62′ Μαργαριτόπουλος Κώστας), Τσιάρας, Στεργίου, Μαργαριτόπουλος Γιάννης (76′ Τσαρδάκας)

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζεμπέκης, Λελεντζής (46’ Κατσικόπουλος), Πρίφτης, Δημακόπουλος, Μπουλούτσος, Ρεντινόπουλος, Καψιώχας, Μισαηλίδης (60’ Μπίνας), Σιδηρόπουλος, Πίρε (75’ Καραβαγγέλης), Παπαθανασίου (80’ Κόκκαλης).