«Διπλό, εξάποντο» για την Αμπελιά!!!

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς πέτυχε σπουδαίο διπλό στην έδρα της ΑΕ Βουναίνων με σκορ 0-1, έφτασε τους 12 βαθμούς και βρίσκεται στην δεύτερη θέση όντας έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο ομάδα του Ελευθεραί.
Οι ερυθρόλευκοι όχι μόνο πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς στο δικό τους σακούλι αλλά άφησαν πίσω τους με διαφορά μιας νίκης μια ομάδα με την οποία έχουν τους ίδιους στόχους κερδίζοντας την μάλιστα στην έδρα της.

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δυο εστίες και κακό θέαμα ήταν δεδομένο ότι η ομάδα που θα είχε την απαιτούμενη ψυχραιμία στην δική της φάση θα έπαιρνε και το τρίποντο. Και αυτό το πέτυχε η ομάδα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου στο 73’.

Όταν ο Χρήστος Δαλαμπύρας εκτέλεσε με δύναμη απευθείας φάουλ, ο Δούνιας απέκρουσε ασθενώς και ο Τριαντάφυλλος Σερίφης με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Μάλιστα, τα Βούναινα τελείωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Φώτης Μερτζανίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον ρέφερι για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Βουναίνων (Βασίλης Ταχτιντής): Δούνιας, Σουπεκιώτης, Κυπαρίσσης (70′ Ρουμελιώτης), Κατσιώτης (82′ Καλικάκης), Μερτζανίδης Ηλ. (57′ Βλησαρούλης), Μούμος, Τζατζάκης (50′ Γκατζούλης Λ.), Χατζηλιάδης Γ., Ραπτόπουλος, Χριστοδούλου Ηλ., Μερτζανίδης Φ.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θοδ., Σερίφης Β., Σελήνης, Κολοβός Κ., Αγγέλης, Γεωργούλας Θωμ. (78′ Κιούσσης), Καμβούκος, Γαρουφαλιάς (65′ Κουρούκας Β.), Σερίφης Τρ., Δαλαμπύρας (70′ Βέρης), Σουλτούκης.

Διαιτητική Τριπλέτα

Αγγελούλης, Νίκζας, Πατέτσος.