H Έλλη Στάη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV

Η Έλλη Στάη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση πιο δυναμική από ποτέ αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του OPEN. Με την εμπειρία της, την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της, το χάρισμά της να αναδεικνύει την πραγματική είδηση και φυσικά με την τόσο ξεχωριστή προσωπικότητά της είναι βέβαιο πως θα βάλει την προσωπική της σφραγίδα στο Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού, καθώς η παρουσία της αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για αντικειμενική, αμερόληπτη και ασυμβίβαστη ενημέρωση.

Ο νέος παίκτης στο τηλεοπτικό τοπίο

Το Open TV αποτελεί τον καινούργιο πλέον παίκτη που επιδιώκει να ταράξει τα νερά στο τηλεοπτικό πεδίο, σε μια περίοδο που αυτό βρίσκεται σε μια κομβική φάση αναδιαμόρφωσης. Στόχος του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, προσφέροντάς τους ποιοτικό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Το ολοκαίνουργιο πρόγραμμα του νέου τηλεοπτικού σταθμού θα εκπέμπει ζωντανά και θα βρίσκεται κοντά στους τηλεθεατές όλης της επικράτειας από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, φιλοδοξώντας να γράψει τη δική του ιστορία στα τηλεοπτικά δρώμενα.  Στο δυναμικό του καναλιού ανήκουν μεταξύ άλλων η Αμαλία Κάτζου, ο Βαγγέλης Γιακουμής, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο Γιάννης Σαραντάκος, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ευαγγελία Αραβανή.

Ενημέρωση, ψυχαγωγία και πολλά άλλα

Ειδικότερα, η αυλαία  του νέου προγράμματος θα ανοίξει το απόγευμα της 24ης Οκτωβρίου και συγκεκριμένα από στις 6.30 μ.μ, που θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος και θα διαρκέσει 30 λεπτά, ενώ στις 7.00 μ.μ, θα μεταδοθεί το πρώτο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την ‘Ελλη Στάη.

Στις 8.00 μ.μ. θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή μαγειρικής “Κουζίνα για δύο” με την Αθηναΐδα Νέγκα, ενώ από στις 9.00 μ.μ. αναλαμβάνουν δράση οι σειρές και τα ψυχαγωγικά format. Στις 9.00 μ.μ. κάνει το ντεμπούτο της στους δέκτες μας με διπλό επεισόδιο, η καθημερινή δραματική σειρά του Γιώργου Κυρίτση και του Χρήστου Δήμα, “Ο πρίγκιπας της φωτιάς” και στις 11.00 το βράδυ, η νέα, αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων “Ου φονεύσεις”, των Βασίλη Ρίσβα – Δήμητρας Σακαλή και σε σκηνοθεσία του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Από την επόμενη μέρα, την 25η Οκτωβρίου, το Open θα έχει το παρακάτω πρόγραμμα:

Το πρόγραμμα της 25ης Οκτωβρίου:

05:30 –  ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 05:30 Παρουσιαστές: Αμαλία Κάτζου – Βαγγέλης Γιακουμής

07:00   ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 07:00 Παρουσιαστές: Χασαπόπουλος Ιορδάνης – Σαραντάκος Γιάννης

09:45   ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ! Παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου

12:45   TOP STORY Παρουσιαστής: Πέτρος Κουσουλός

14:00   ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15:00   ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ… Παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς.

17:45   ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ

18:00   ΠΟΙΟΣ ΡΩΤΑΕΙ Παρουσιάζει η Κατερίνα Ζαρίφη.

19:00   ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20:00   ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ Παρουσιάζει η Αθηναΐς Νέγκα

21:00   Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

22:00   ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

23:00   PROJECT RUNWAY Παρουσιάζει η Ευαγγελία Αραβανή

Πηγή: thetoc.gr