Καλοκαιρία σε όλη την χώρα

Την Πέμπτη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Λίγες βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Τις βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους ομίχλης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται νεφώσεις και, μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Στην υπόλοιπη Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους ομίχλη.. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες και κατά τόπους ασθενείς βροχές. Τις βραδινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 στη νότια Πελοπόννησο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους θα αυξηθούν. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησααναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Πρόγνωση καιρού την Παρασκευή

Την Παρασκευή αναμένονται λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικοί-βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιοσημείωτη μεταβολή.