Όλη η αλήθεια γύρω από την επιστροφή του «Big Brother» στον ANT1

Ήταν 10 Σεπτεμβρίου 2001, όταν το ελληνικό κοινό μάθαινε τι εστί «Big Brother» καθώς το ριάλιτι έκανε πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ANT1. Με ποσοστά τηλεθέασης που τρέλαιναν τη μπάνκα του καναλιού, το πρότζεκτ καθήλωσε τους τηλεθεατές και θεωρήθηκε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μικρής οθόνης.

Σήμερα, 17 χρόνια μετά, οι ιθύνοντες του σταθμού του Αμαρουσίου ετοιμάζονται να βγάλουν και πάλι στον αέρα το «Μεγάλο Αδερφό», με τις συζητήσεις με την εταιρία παραγωγής να είναι προχωρημένες και να αναμένεται τρέιλερ δήλωσης συμμετοχών το επόμενο διάστημα.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το νέο κύκλο του ριάλιτι να βγαίνει στον αέρα τον Ιανουάριο του 2019, ενώ ακόμη δεν επιβεβαιώνεται το όνομα του Γιώργου Λιάγκα για το ρόλο του παρουσιαστή. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα προβάλλεται στην prime time ζώνη, χωρίς να έχει προσδιοριστεί το αν θα παίζονται επεισόδια καθημερινά.

Την ίδια στιγμή, στέλεχος του Ant1 επισημαίνει στο Reader.gr ότι το κανάλι είναι ικανοποιημένο από το σχεδιασμό του προγράμματος 2018-2019, που φέρει την υπογραφή του chief content officer Τζώρτζη Ποφάντη. Καταγράφοντας σταθερά ικανοποιητικές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης, το πρόγραμμα πρόκειται να εμπλουτιστεί με νέες προτάσεις, μεταξύ αυτών και το «Big Brother».

Πηγή: reader.gr