Αχιλλέας Φαρσάλων – Δόξα Βλαχογιαννίου (Δηλώσεις)

Δηλώσεις έκαναν στο Web Radio του www.protostypos.gr και στην εκπομπή της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου «Μια Μπάλα απ’ όλα» – Post Game έπειτα από το νικηφόρο παιχνίδι του Αχιλλέα Φαρσάλων κόντρα στην Δόξα Βλαχογιαννίου ο προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Φεραίος Γιαννακός και οι ποδοσφαιριστές των Μυρμιδόνων Ντίνος Κατσανάκης και Γιώργος Κομισόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Φεραίος Γιαννακός:

Αναφορικά με την νίκη του Αχιλλέα Φαρσάλων:

«Αυτά τα παιχνίδια είναι που χτίζουν χαρακτήρες και φτιάχνουν προσωπικότητες, ειδικότερα όταν μιλάμε για νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, πετύχαμε δυο τέρματα σε ελάχιστο διάστημα στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο τέρμα με την έναρξη της επανάληψης.

Χάσαμε για λίγο την συγκέντρωσή μας δεχθήκαμε ένα γκολ, όμως εν τέλει συνεχίσαμε στο πλάνο μας και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο.»

Αναφορικά με τους στόχους του Αχιλλέα Φαρσάλων και την συνέχεια:

«Στόχος μας είναι σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να δουλεύουμε συνέχεια στις προπονήσεις και αυτό να βγαίνει στο γήπεδο.

Επίσης στόχος όλων μας είναι η δημιουργία μιας ομάδος με ισχυρές βάσεις και αρχές, ώστε πάνω σε αυτή να χτιστεί το μέλλον.

Αυτό είναι το κύριο μέλημά τόσο της Διοίκησης όσο και δικό μας.»

Ενώ αναφορικά με το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΛ και την δική του εικόνα για αυτό τόνισε.

«Είναι ένα πρωτάθλημα πολύ δυνατό, είναι ένα πρωτάθλημα δίχως μέχρι τώρα φαβορί και αουτσάιντερ.

Έχει πολύ δρόμο και δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός σε καμία περίπτωση.»

Ο Ντίνος Κατσανάκης με την σειρά του δήλωσε τα εξής:

Αναφορικά με την επικράτηση του Αχιλλέα Φαρσάλων:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς μπήκαμε καλά στον αγώνα, σκοράραμε δυο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και προσπαθήσαμε νε πετύχουμε και το γκολ που θα «καθάριζε» το παιχνίδι και είχαμε τις ευκαιρίες μας.

Όμως η Δόξα πίεσε και κατάφερε να πετύχει την μείωση.

Εκεί έπρεπε να διαχειριστούμε σωστά το προβάδισμα και τον χρόνο, το καταφέραμε και πήραμε μια σπουδαία νίκη.»

Αναφορικά με τους στόχους του Αχιλλέα Φαρσάλων και την συνέχεια:

«Στόχος μας είναι να δουλεύουμε συνέχεια και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την μέρα, είμαστε μια νέα ομάδα και πρέπει να δουλεύουμε συνέχεια για το καλύτερο δυνατό.

Στόχος είναι να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.»

Ενώ αναφορικά με το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΛ και την δική του εικόνα για αυτό τόνισε.

«Το πρωτάθλημα μέχρι τώρα δεν έχει φαβορί, δεν έχει ξεκάθαρες ομάδες που έχουν «τραβήξει μπροστά».

Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες παλεύουν κάθε παιχνίδι και θα γίνεται όλο και πιο δυνατό όσο περνάνε οι αγωνιστικές.»

Επίσης δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος Κομισόπουλος, ο οποίος επέστρεψε έπειτα από τον τραυματισμό του στην ενεργό δράση και στο παιχνίδι με την Δόξα Βλαχογιαννίου αγωνίστηκε 90 λεπτά, δείχνοντας πανέτοιμος πλέον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αναφορικά με την νίκη του Αχιλλέα Φαρσάλων:

«Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο, ο αντίπαλος ήρθε εδώ δίχως βαθμούς και ξέραμε ότι θα τα δώσει όλα για να πάρει την νίκη.

Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σκληρά και η δουλειά μας βγήκε στον αγωνιστικό χώρο.

Πετύχαμε δυο τέρματα στο πρώτο μέρος, πιέσαμε για να πετύχουμε και τρίτο γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε στις φάσεις που είχαμε.

Εν συνεχεία δεχθήκαμε ένα τέρμα, προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας τα καταφέραμε, δεν απειληθήκαμε περισσότερο και έτσι πήραμε την νίκη.»

Για το πώς νιώθει ο ίδιος μετά την επιστροφή του:

«Είμαι καλά, νιώθω 100% έτοιμος, όμως πρέπει να δουλέψω καθώς δυο χρόνια αποχής είναι πολλά.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα με βάση αυτά που ζητάει ο προπονητής μας, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.»

Αναφορικά με τους στόχους του Αχιλλέα Φαρσάλων και την συνέχεια:

«Κερδίσαμε ακόμη ένα παιχνίδι και βρισκόμαστε ψηλά στην βαθμολογία, θέλουμε να συνεχίσουμε με αυτό το τέμπο και να κοιτάζουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε έτοιμοι να τα δίνουμε όλα.

Τώρα αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή Λάρισας, πιστεύω ότι αν παίξουμε όπως είναι το πλάνο μας και κινηθούμε σωστά μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα και σε αυτό το παιχνίδι.

Ενώ αναφορικά με την δική του εικόνα για το φετινό πρωτάθλημα δήλωσε:

«Όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες και δυνατές, κάθε παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητες και όλες οι ομάδες έχουν τον δικό τους τρόπο προσέγγισης και την δική τους φιλοσοφία.

Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα