Πρώτη νίκη για την Θύελλα με πρωταγωνιστή τον Βαρσάμη

Η Θύελλα Βασιλί πέτυχε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας κερδίζοντας για την δεύτερη αγωνιστική την Ακαδημία Αχιλλέα με σκορ 1-4.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι άνοιξαν το σκορ όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή και την νίκη. Έτσι η Θύελλα έφτασε τους 3 βαθμούς ενώ η Ακαδημία παρέμεινε στον έναν βαθμό.
Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μάκης Βαρσάμης, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 7′ καταφέραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Τζιτζιφλής έσπασε την μπάλα στον Μπατζράμι, αυτός έκανε το σουτ ο Αποστολάκης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Δημήτρης Δημουλάς με δυνατό συρτό σουτ άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την άμεση ισοφάριση και είχαν δύο μακρινά σουτ του Καραγιάννη και του Βαρσάμη δίχως όμως αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα στο 15′ ο Κούρο στραβοπάτησε σε μια ανύποπτη φάση και βγήκε υποβασταζόμενος αλλαγή.

Στο 25′ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν στο γρήγορο τέρμα της Ακαδημίας όταν ο Τσιάμπας εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα κατέληξε στον Καραγιάννη και αυτός με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε.

 

Πέντε λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή του σκορ και να μπουν σε θέση οδηγού. Ο Βαρσάμης πήρε την μπάλα, έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και με πλασέ νίκησε τον Μαργαρίτη για το 1-2. Πέντε πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Βαρσάμης με απευθείας εκτέλεση φάουλ και λάθος εκτίμηση του Μαργαρίτη πέτυχε το 1-3 και ταυτόχρονα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν και να μπουν εκ νέου στην διεκδίκηση του παιχνιδιού, χάνοντας τρεις πολύ καλές στιγμές.

Αρχικά στο 50′ και έπειτα από όμορφο συνδυασμό των Τζιτζιφλή και Βαλαβάνη, η μπάλα κατέληξε στον Πανάγο, αυτός έκανε το σουτ με τον Αποστολάκη να διώχνει με υπερένταση.

Στο 55′  ο Βαλαβάνης είδε τον έμπειρο τερματοφύλακα της Θύελλας να σταματά την προσπάθεια του.

Η Ακαδημία συνέχισε την πίεση της και έχασε μια ακόμη καλή στιγμή όταν ο Βαλαβάνης έσπασε την μπάλα στον Καρακώστα, αυτός πάτησε περιοχή, όμως πριν πασάρει στον Κατσιάβα έκοψαν οι αμυντικοί της Θύελλας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και τέταρτο τέρμα στο 70′ όταν σε μια αντεπίθεση ο Καραγιάννης έκανε όμορφη μακρινή πάσα στον Βαρσάμη, αυτός πάτησε περιοχή και με πλασέ πέτυχε το 1-4 και παράλληλα το προσωπικό του χατ τρικ όντας έτσι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με την Θύελλα να παίρνει την νίκη.

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Αχιλλέα (Αρίστος Παπαγεωργίου): Μαργαρίτης, Γιαννούλας, Χαμορούσιος, Βαγγελός (46′ Πανάγος), Τσιανάκας (46′ Καρακώστας), Βαλαβάνης, Δημουλάς Δ., Κατσιάβας, Αλμυριώτης, Τζιτζιφλής (60′ Ζαφειρούλης), Μπατζράμι (77′ Δημουλάς Σ.).

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαΐτσης): Αποστολάκης, Μπόγκας Θ. Μπόγκας Θ., Βασιλόπουλος, Τριανταφύλλου, Τσιάμπας (70′ Αγγελουσόπουλος Β.), Κούρο (15′ λ.τ. Σουλιώτης 46′ Αγγελουσόπουλος), Καραγιάννης, Βαρσάμης, Αλεξίου, Μαργαριτόπουλος.