Ανατρεπτικό τάλιρο για τον ΑΟ Ναρθακίου!

Ο ΑΟ Ναρθακίου μπορεί να βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στην έδρα του στο παιχνίδι με τον Άγιο Γεώργιο όμως κατάφερε όχι μόνο να κάνει ανατροπή αλλά να πάρει την ευρεία νίκη με σκορ 5-1 και έτσι να πετύχει το απόλυτο στις πρώτες 2 αγωνιστικές του δευτέρου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με σκόρερ τον Νεγιάννη με όμορφο πλασέ.
Οι γαλάζιοι όμως είχαν άμεση απάντηση καθώς ένα τέταρτο αργότερα ο Πίρε με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Ο Άγιος έχασε μια καλή στιγμή όταν ο Ζεμπέκης έδιωξε το σουτ του Γούναρη και στην επαναφορά ο Τάτσης έστειλε την μπάλα άουτ.Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα το παιχνίδι με Ρεντινόπουλο να σκοράρει με προβολή.

Το 2-1 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Σιδηρόπουλος με σουτ πέτυχε το 3-1, σφραγίζοντας και την υπόθεση νίκη.
Ο Μπίνας ήταν αυτός που με όμορφη ατομική ενέργεια και πλασέ πέτυχε το 4-1 με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα με πανομοιότυπο τρόπο έστειλε την μπάλα για πέμπτη φορά στα δίχτυα του Αγίου Γεωργίου και πέτυχε παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το τελικό 5-1.

Οι Συνθέσεις

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζεμπέκης, Μπουλούτσος, Δημακόπουλος (80′ Κόκκαλης), Λελεντζής (70′ Καπετάνος Χρ.), Κατσικόπουλος, Ρεντινόπουλος, Καψιώχας, Μανταλιάς, Σιδηρόπουλος,. Μισαηλίδης (75′ Μπίνας), Πίρε (80′ Καραβαγγέλης).

Ένωση Αγίου Γεωργιου (Τρίγκας): Τρίγκας, Γκουτζιάρας, Μπάφας, Καρακώστας Απ. (70’ λτ Καρνάβας) Σακελλαρίου Φ., Καραχάλιος, Γουναρης Νταλίπης, Νεγιάννης (45’ λτ Καρακικές), Καραλόπουλος, Τάτσης (75’ Μπιζούλας).