“Διπλό” για τον ΑΟΝ, δια χειρός Σιδηρόπουλου

Ένα γκολ του Σιδηρόπουλου ήταν αρκετό για τον ΑΟ Ναρθακίου ώστε να «αποδράσει» με το διπλό με σκορ 0 – 1 από την έδρα της Θύελλας Βασιλί και να ξεκινήσει με νίκη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Το παιχνίδι μπορεί ποιοτικά να μην ήταν καλό, όμως αμφότερες οι ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές ώστε είτε η Θύελλα να ισοφαρίσει, είτε ο ΑΟ Ναρθακίου να διευρύνει το προβάδισμά του.

Οι γαλάζιοι είχαν τον έλεγχο και έχασαν την πρώτη τους καλή στιγμή όταν ο Σιδηρόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως ο Αποστολάκης έδιωξε εντυπωσιακά.

Στο 35’ όμως ο Μπουλούτσος έσπασε την μπάλα για τον Σιδηρόπουλο, αυτός έκανε το πλασέ νίκησε τον Αποστολάκη και άνοιξε το σκορ.

Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο δεύτερο μέρος είχαν τρεις καλές στιγμές με κορυφαία στο 55’ όταν έπειτα από σπάσιμο του Τσίαμπα στον Καραγιάννη αυτός βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως τον σταμάτησε εντυπωσιακά ο Ζειμπέκης, κρατώντας το μηδέν για την εστία του.

Ο πολύπειρος κίπερ του Ναρθακίου μπλόκαρε και την κεφαλιά του Καραγιάννη λίγα λεπτά αργότερα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο καλές στιγμές όταν αρχικά ένα σουτ του Σιδηρόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ ίδια κατάληξη είχε και ένα ανάποδο ψαλιδάκι του Παπαθανασίου.

Η Θύελλα έχασε ακόμη μια καλή στιγμή όταν στο 78΄ ο Αγγελουσόπουλος έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ, στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης.

Οι άνθρωποι του ΑΟ Ναρθακίου ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους της Θύελλας Βασιλί για την άψογη φιλοξενία.
Επίσης οι άνθρωποι της Θύελλας εύχονται καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στον ΑΟΝ στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Βασιλί (Λεωνίδας Βαΐτσης): Αποστολάκης, Μαργαριτόπουλος, Μπόγκας Θεοδώρος, Μπόγκας Θεόδωρος, Λιτσόπουλος, Κούρο, Αλεξίου, Τσιάμπας, Βαρσάμης, Ζητούνης, Ακρίβος.
Έπαιξαν και οι: Καραγιάννης, Αγγελουσόπουλος.

ΑΟ Ναρθακίου (Παναγιώτης Κορδαλής): Ζεϊμπέκης, Δημακόπουλος, Πρίφτης, Κατσικόπουλος, Λελεντζής (60′ Μανταλιάς), Ρεντινόπουλος, Καψιώχας, Μισαηλίδης (70′ Μπίνας), Σιδηρόπουλος, Μπουλούτσος (82′ Αρσενόπουλος), Παπαθανασίου (80′ Καραβαγγέλης).