Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Krousta

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου διεξήχθη στο γνωστό κατάστημα της πόλης των Φαρσάλων “Krousta Coffee, Restaurant & More” η παρουσίαση της νέας φανέλας και των χορηγών του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Krousta.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν σύσσωμη η Διοίκηση του Γυμναστικού, το τμήμα μπάσκετ ανδρών, το τμήμα μπάσκετ γυναικών, μέλη της ομάδος Σκάκι, προπονητές και συνεργάτες του Συλλόγου αλλά και αρκετοί χορηγοί της ομάδος.

 

Την εκδήλωση χαιρέτησε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Έρη Σιώμου, η οποία αρχικά ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες σε όλα τα τμήματα.

Μετέπειτα αναφέρθηκε στην σημαντική συμβολή των χορηγών και της βοήθειας του κόσμου που έχει αγκαλιάσει θερμά όλη αυτή την νέα προσπάθεια που γίνεται στον Σύλλογο.

Ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην Διοίκηση του Συλλόγου, τους χορηγούς που είναι αρωγοί στην μεγάλη αυτή προσπάθεια και φυσικά όλους τους φιλάθλους της ομάδος για την στήριξη και την βοήθειά τους.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Κώστας Λιούπης ο οποίος αφότου ευχήθηκε υγεία σε όλους αναφέρθηκε στην σημαντικότητα των χορηγών και όλων όσων βοηθούν τον Γυμναστικό ώστε να εξασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Αναφέρθηκε στο έργο του κ. Χρήστου Τσαπραΐλη του ιδιοκτήτη του καταστήματος Krousta του μεγάλου χορηγού των μπλε, λέγοντας ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει ασχοληθεί από πολλούς τομείς με τον αθλητισμό της πόλης έχοντας βοηθήσει με τον τρόπο του όλες τις προσπάθειες που γίνονται.

Μετέπειτα αναφέρθηκε στους άλλους χορηγούς που βρίσκονται στις φανέλες των μπλε, το Αρτοποιείο Μπερσιάνη, το πρατήριο υγρών καυσίμων Kaoil, το Εμπόριο Δημητριακών Αφοί Καρατοσίδη και στην εταιρία ΓΑΙΑ seeds μια εταιρία γεωργικών σπόρων που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και ιδιοκτήτης της είναι ο κ. Λιούπης Κωνσταντίνος, Φαρσαλινής καταγωγής, ενώ ευχαρίστησε θερμά όλους τους χορηγούς που βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, τον κόσμο για την στήριξη και την συμπαράστασή του.

Κλείνοντας ο κ. Λιούπης ζήτησε από τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο παιχνίδι της Κυριακής για να ξεκινήσει η ομάδα με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας.
Μετέπειτα τον λόγο πήρε ο κ. Χρήστος Τσαπραΐλης ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Krousta, του μεγάλου χορηγού του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Krousta.

Ο κ. Τσαπραΐλης αρχικά ευχήθηκε υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν σε όλα τα τμήματα.
Επίσης αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία του Γυμναστικού ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται πάντα σε θέση πρωταγωνιστή και κάνει συνεχώς βήματα εξέλιξης με γνώμονα πάντα το καλύτερο για τον αθλητισμό της πόλης, με οργάνωση, σωστές βάσεις και γερά θεμέλια, ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους τους ανθρώπους του Γυμναστικού και πάντα επιτυχίες.

Ο έφορος σκάκι του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Krousta ευχαρίστησε θερμά τον κ. Τσαπραΐλη ο οποίος ήταν ο μεγάλος χορηγός του 3ου Τουρνουά Σκάκι που διεξήχθη στα Φάρσαλα, κατά την διάρκεια της 13ης Γιορτή Χαλβά.

Το παρών έδωσε και ο εκπρόσωπος του Δήμου Φαρσάλων και δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Βασιλείου.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε σε χαλαρό οικογενειακό κλίμα και όλοι απήλαυσαν τα όμορφα εδέσματα και την πολύ ωραία ατμόσφαιρα του καταστήματος.