Ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων συμμετείχε με περίπτερο για 6η συνεχή χρόνια στην Γιορτή Χαλβά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 13η Γιορτή Χαλβά , όπου ο Εμπορικός Επιχειρηματικός σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων συμμετείχε με περίπτερο για 6η συνεχή χρονιά.

Σκοπός της συμμετοχής ήταν  η ενημέρωση των επισκεπτών για τις δράσεις του συλλόγου.

Σε συνέχεια της στήριξης των τοπικών παραγόμενων προϊόντων, δημιουργήθηκαν έντυπα προώθησης των χαλβαδοποιών που συμμετέχουν στη Γιορτή Χαλβά , καθώς και έντυπα στήριξης των οινοπαραγωγών της περιοχής μας, όπου διανεμήθηκαν  στους επισκέπτες.

Το Δ.Σ. Του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων  εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες  στο Δήμο Φαρσάλων  για τη παραχώρηση  του περιπτέρου διότι έδωσε την ευκαιρία στο σύλλογο να προβάλει τις υπηρεσίες του στους επισκέπτες της πόλης.

Ευχαριστεί θερμά όλους τους επίσημους προσκεκλημένους της Γιορτής Χαλβά που επισκέφτηκαν το περίπτερο του Συλλόγου και ενημερώθηκαν για τις δράσεις του αλλά και  τους συναδέλφους εμπόρους που τίμησαν το περίπτερο του Εμπορικού συλλόγου με την παρουσία τους.

Επίσης ευχαριστεί:

1. το Ανθοπωλείο Ιωάννη Τσούλη για τη ανθοδιακόσμηση του περιπτέρου,
2. το Σύλλογο χαλβαδοποιών για τη διάθεση του χαλβά,
3. Τους οινοπαραγωγούς :
a) Αμπελώνες Νικόπουλου

β) Οινοποιείο Οικογένειας Παπαθανασίου

γ) Οινοποιείο Λιάππη Αριστοτέλη

δ) Κτήμα Στράτου,

για τη διάθεση οίνων στο περίπτερο του συλλόγου προς τους επισκέπτες της πόλης κατά τη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων.