Κέλλας: “Αγιά και μήλο δείχνουν τον δρόμο”

«Πολλές περιοχές της χώρας μας είναι ταυτισμένες με προϊόντα υψηλής αξίας, ικανά να πρωταγωνιστήσουν σε ολόκληρο τον κόσμο. Μια από αυτές είναι και η Αγιά, μια περιοχή σύμβολο για το μήλο».

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ., βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, σε δήλωσή του, με αφορμή την παρουσία του στις εκδηλώσεις στην Αγιά, για την 23η Γιορτή Μήλου και την εορτή των πολιούχων Αγίων Αντωνίων.

Ο Λαρισαίος πολιτικός επεσήμανε πως «η πολιτεία πρέπει να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει η χώρα και να σχεδιάσει εξαρχής μια στρατηγική για ανασυγκρότηση της παραγωγής».

«Κράτος και τοπικές κοινωνίες σε αρμονική συνεργασία να παρουσιάσουν μια εκ βάθρων αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου, που θα καθιστά τα προϊόντα μας εξωστρεφή και ανταγωνιστικά σε διεθνές επίπεδο», τόνισε ο κ. Κέλλας, για να καταλήξει:

«Μείωση της φορολογίας, εκσυγχρονισμός των αγροτικών μονάδων, επένδυση σε νέες τεχνολογίες και τυποποίηση θα αναδείξουν τον Έλληνα παραγωγό σε πρωταγωνιστή και θα δώσουν διέξοδο, για να ξεπεραστεί η πολυεπίπεδη κρίση που μαστίζει τη χώρα.

Καλή επιτυχία στη φετινή διοργάνωση».