Τι απαντά ο Παπαδημόπουλος για το λεκτικό επεισόδιο

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της 01-09-2018 με τίτλο <<Μονόδρομος η παραίτηση του Δημ. Παπαδημόπουλου>> που αποδίδεται στον Περιφερειάρχη μετά από ΄΄ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ΄΄αντίδρασή του, δηλώνω τα παρακάτω:

<<Το μεσημέρι της Παρασκευής 31-08-18, προκειμένου να διέλθω με το όχημά μου προς εξεύρεση χώρου στάθμευσης, αναζήτησα τον οδηγό του αυτοκινήτου που εμπόδιζε τη διεύλευση στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Μανδηλαρά. Εργάτης του Δήμου Λαρισαίων μου είπε ότι εγώ είμαι ο οδηγός. Του ζήτησα ευγενικά να μετακινήσει για λίγο το όχημα. Αμέσως μου είπε όχι δεν είμαι εγώ ο οδηγός. Και ποιός είναι τον ξαναρώτησα. Είναι της εταιρίας, μου απήντησε. Ωραία του λέω σε παρακαλώ βρές τον να μετακινήσει το αυτοκίνητο. Και γιατί με κοροϊδεύεις; Τη μια μου λές ότι είσαι εσύ και την άλλη ότι δεν είσαι εσύ. Παίζεις μαζί μου; Έτσι κάνουν οι άντρες;Ναι ρε, μου απαντάει και άμα θες θα σε γ@μ…ω.  Εκείνη την στιγμή ήρθε ο οδηγός, μετακίνησε το αυτοκίνητο και εγώ πάρκαρα απέναντι από την εκκλησία επί της Κοραή.

Μετά από ένα τέταρτο της ώρας περίπου, και ένω βρισκόμουν μπροστά την είσοδο της οικίας μου με πλησίασε ένας άντρας γύρω στα σαράντα και απειλητικά κινούμενος προς εμένα μου ζήτησε το λόγο γιατί τα βάζω με εργάτη του Δήμου. Του είπα να με παρατήσει ήσυχο και τότε αυτός μου είπε θα σου γ@…σω τη μάνα, ενώ ήρθε προς υπεράσπισή του; και κάποιος άλλος. Αφού κάποιοι μπήκαν ανάμεσά μας, διότι η βρισιά που εκστόμισε ήταν βαρύτατη, και για ποιόν δεν είναι άραγε;!  απευθυνόμενος δε, σε συμπολίτες που ήταν γύρω μας, είπα <<όριστε πώς μιλούν, ας προσέχουμε όλοι μας>> και αποχώρησα στην οικία μου.

Τελειώνοντας και επειδή ο Περιφερειάρχης,υποτίθεται ότι <<διασταύρωσε τις πληροφορίες για τη συμπεριφορά μου και εξέδωσε την ετυμηγορία του>> θα θυμήσω σε όλους το αρχαίο ρητό <<Μηδενί δίκην δικάσης πρίν αμφοίν μύθον ακούσης>>. Δε μπήκε καν στον κόπο να τηλεφωνήσει στο συνεργάτη του – Αντιπεριφερειάρχη, προκειμένου να ακούσει το τί πραγματικά διαδραματίστηκε, γεγονός το οποίο δεν θα σχολιάσω περαιτέρω γιατί τα σχόλια είναι περιττά .

Ας γνωρίζουν όλοι ότι οι αγώνες που δίνω με μόνο γνώμονα την Αλήθεια, την Πίστη, και τη Συνείδησή μου δεν πρόκειται να πτοηθούν με τίποτα>>.