Ηττήθηκε στο δεύτερο φιλικό του ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Την ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας της, κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο την ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου μια ομάδα η οποία έχει στόχο την άνοδο από την Α ΕΠΣ Θεσσαλίας στην Γ Εθνική κατηγορία.

Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει ξεκάθαρα την εικόνα του παιχνιδιού καθώς η ομάδα του Αχιλλέα δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, προσπάθησε αρκετά όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ τις δικές του ευκαιρίες εν αντιθέσει με τον αντίπαλο του ο οποίος ήταν πιο εύστοχος.

Στην αρχή της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και σε δύο περιπτώσεις που ο Κουβελάς επιχείρησε να απειλήσει ο Κουτσογιαννούλης κράτησε το μηδέν.

Ο Αχιλλέας ανέβασε ρυθμούς και έχασε την πρώτη του καλή στιγμή όταν το σουτ του Γιαννολόπουλου στο 15′ πέρασε λίγο άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ζιώγας έκανε το σουτ από πλάγια θέση με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει.

Στο 25ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν ο Τσουκάλης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι παίκτες του κ. Γιαννακού πίεσαν ώστε να πετύχουν την ισοφάριση όμως ο Παπακωνσταντίνου δέκα λεπτά αργότερα βρέθηκε σε θέση βολής όμως δεν πρόλαβε να πλασάρει καθώς ο Καραμπούζης, έδιωξε σε κόρνερ με τάκλιν.

Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους, ο Χριστιανίδης έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αχιλλέας πίεσε ψηλά και έχασε δύο καλές στιγμές με τους Ζιώγα και Γιαννολόπουλο να μην καταφέρνουν να ολοκληρώσουν, δύο προσπάθειες με καλές προϋποθέσεις.

Στο 55ο λεπτό ο Κουβελάς πάτησε περιοχή από τα δεξιά έσπασε την μπάλα και ο Κουρούμαλος με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-0.

Ο Αχιλλέας παρά την ψυχρολουσία πίεσε και έχασε δύο καλές στιγμές με τους Χριστιανίδη έπειτα από σέντρα του Κατσανάκη να μην προλαβαίνει να βάλει την προβολή, ενώ ο Καναβός έπειτα από σέντρα του Κατσανάκη και πάλι έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα όταν ο Καραπλιάγκος εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ ο Κουτσογιαννούλης στην προσπάθεια του να διώξει έκανε λάθος εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 80ο λεπτό με τον Κουρούμαλο να ευστοχεί και να πετυχαίνει το 4-0.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Καναβός ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δίνει πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κατσανάκης με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.
Στα τελευταία λεπτά οι Μυρμιδόνες συνέχιζαν να πιέζουν και έχασαν δύο καλές στιγμές με τον Χριστιανίδη να σουτάρει άουτ από καλή θέση, ενώ ο Αρσενόπουλος δεν κατάφερε να κάνει το πλασέ από θέση τετ α τετ στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης.

Οι άνθρωποι της ομάδος του Αχιλλέα ευχαριστούν θερμά τους ανθρώπους του Στεφανοβικείου για την άψογη φιλοξενία και τους εύχονται τα καλύτερα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Οι Συνθέσεις

Διαγόρας Στεφανοβικείου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Βουραζιέρης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Πρασσάς, Ιωάννου, Καραλούλης, Τσουκάλης, Καραπλιάγκος, Καραλιάγκος, Κουβελάς, Βαλιότης.

Έπαιξαν και οι: Ντάφος Π., Ντάφος Π., Βουραζιέρης Ν., Καραπλιάγκος Κ., Γιοσούλης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Φεραίος Γιαννακός – Λευτέρης Τέας)
Κουτσογιαννούλης, Τλούπας, Μάντζαρης, Κατσανάκης, Καρβούνης, Χριστιανίδης, Αλαμάνης, Γιαννολόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Κούμρια, Ζιώγας.

Έπαιξαν και οι: Αρσενόπουλος, Ντινιαρόπουλος, Δημόπουλος, Τσακουρίδης, Τριανταφύλλου, Παυλόπουλος.