3.500.000 Ευρώ για έργα συντήρησης της ΠΕΟ Λάρισας – Φαρσάλων έως όρια Δομοκού

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 4.480.000,00 ευρώ είναι έτοιμα να δημοπρατηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πρόκειται για τα έργα:

– Συντήρηση – Αποκατάσταση ΠΕΟ Φάρσαλα – Λάρισα, προϋπολογισμού 2.000.000,00 ευρώ.

– Συντήρηση –ΠΕΟ Φάρσαλα – Δομοκός όρια νομού, προϋπολογισμού 1.500.000,00 ευρώ.

– Αποκατάσταση ασφαλτικών στον παραλιακό άξονα από Βελίκα έως Σκλήθρο για την αντιμετώπιση θεομηνίας, προϋπολογισμού 980.000,00 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής: «Σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας προγραμματίζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους πολίτες της Θεσσαλίας. Πρόκειται για έργα άρσης καταπτώσεων, καθαρισμό ποταμών και χειμάρρων, για συντηρήσεις δρόμων και άλλα τεχνικά.Με έργα όπως αυτά αποκαθιστούμε τις ζημιές που δημιουργήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και δίνουμε λύση σε υπαρκτά προβλήματα. Παράλληλα προστατεύουμε τις ανθρώπινες ζωές, τι περιουσίες και τις εργασίες από πλημμυρικά φαινόμενα. Ενώ ενισχύουμε την ασφάλεια στις μετακινήσεις των ανθρώπινων κοινοτήτων».