Φεραίος Γιαννακός: «Χρειάζεται χρόνος και υπομονή από όλους, ώστε το πλάνο να πάρει σάρκα και οστά»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων έκανε ο κ. Φεραίος Γιαννακός ο οποίος παρουσιάστηκε επίσημα από την Διοίκηση των Μυρμιδόνων στην γενική συνέλευση.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο πολύπειρος προπονητήςτόνισε τα εξής:

«Αρχικά θα ήθελα να δηλώσω ότι νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που θα βρεθώ εκ νέου στον πάγκο του Ιστορικού Αχιλλέα έπειτα από αρκετά χρόνια. Η φετινή χρονιά θα είναι μεταβατική έπειτα από την περσινή σεζόν και τον υποβιβασμό από την Γ Εθνική. Η Διοίκηση έχει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία, ώστε να πορευτεί η ομάδα.

Αυτό που επιχειρούν οι άνθρωποι της ομάδος να δημιουργήσουν είναι ένα πλάνο το οποίο τόσο εγώ όσο και ο κ. Λευτέρης Τέας το κατανοήσαμε πλήρως και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ελπίζουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης της Διοίκησης. Αυτό που εγώ διαπίστωσα είναι ότι οι άλλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, δείχνουν αρκετό ζήλο και μεράκι για όλα τα ζητήματα της ομάδος.

Σύμμαχος είναι το βαρύ όνομα του Αχιλλέα Φαρσάλων και φυσικά ο κόσμος του, ο οποίος πάντοτε βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και βοηθάει συνεχώς δείχνοντας την αγάπη του. Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια και να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, όπως κάνει όλα τα χρόνια. Χρειάζεται χρόνος, εμπιστοσύνη και στήριξη από όλους, ώστε αυτό το πλάνο να πάρει σάρκα και οστά και να γίνει πετυχημένο, βάσει των αγωνιστικών αποτελεσμάτων.»