Έλαβε χώρα η γενική συνέλευση του Αχιλλέα Φαρσάλων, παρουσιάστηκε το τεχνικό δίδυμο

Έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης η Γενική Συνέλευση της Διοικούσας Επιτροπής του Αχιλλέα Φαρσάλων στον χώρο των συνελεύσεων του Δημαρχείου Φαρσάλων.

Εκεί αναλύθηκαν τα δεδομένα, το αγωνιστικό πλάνο, το Διοικητικό πλάνο και ανακοινώθηκε και η σύσταση της νέας Διοίκησης των Μυρμιδόνων η οποία έχει ξεκινήσει ήδη να τρέχει το νέο πλάνο.

Επίσης το παρών σε αυτή την γενική συνέλευση έδωσαν το τεχνικό δίδυμο των κιτρινόμαυρων οι κ.κ. Φεραίος Γιαννακός και Λευτέρης Τέας , οι οποίοι παρουσιάστηκαν επίσημα από την Διοικούσα Επιτροπή.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο κ. Βασίλης Ζαφειρούλης ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά.

“Αναλάβαμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, καθώς αναλάβαμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, ξεκινήσαμε από το μηδέν ώστε να χτίσουμε ένα πλάνο τριετίας με κύριο μέλημα μας να είναι η επάνδρωση του Αχιλλέα Φαρσάλων με Φαρσαλινούς ποδοσφαιριστές κατά βάση.
Χτυπήσαμε αρκετές πόρτες, τρέξαμε αρκετά, προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα οικονομικό κουμάντο ώστε να ξεκινήσει η ομάδα να τρέχει όλα τα ανοιχτά ζητήματα τα οποία είναι πολλά και έχει χαθεί αρκετός χρόνος.
Εγώ προσωπικά εκφράζω την πικρία μου διότι σήμερα περίμενα πολύ περισσότερο κόσμο, που θα ερχόταν να σταθεί στο πλευρό της ομάδος.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο ΠΟ Ελλασόνας ο οποίος έκανε ανοιχτή γενική συνέλευση και είχε 500 και άτομα.
Δυστυχώς όμως εδώ δεν συνέβη κάτι τέτοιο.
Εμένα το δικό μου έργο ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής ολοκληρώνεται σήμερα, εγώ θα είμαι δίπλα σε ότι χρειαστεί η νέα Διοίκηση του Συλλόγου, εύχομαι να αποδωθούν οι στόχοι που θα τεθούν και εύχομαι στο προπονητικό δίδυμο της ομάδος και τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν αλλά και αυτούς που θα έρθουν καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες.”

Μετέπειτα τον λόγο πήρε ο Νίκος Βούλγαρης ο οποίος έχει αναλάβει τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Αχιλλέα Φαρσάλων την φετινή σεζόν, ο οποίος τόνισε χαρακτηριστικά.

“Αντιμετωπίσαμε από την αρχή πολλές αγωνιστικές δυσκολίες, καθώς ο σχεδιασμός της ομάδος ξεκίνησε με μοναδικό ποδοσφαιριστή ο οποίος παρέμεινε στην ομάδα να είναι ο Κωνσταντίνος Κατσανάκης, επίσης εκτός αυτού όλος ο σχεδιασμός ξεκίνησε αργά με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουμε αρκετές όπως είναι λογικό δυσκολίες.

Αναφορικά τώρα με τον σχεδιασμό, ο Αχιλλέας πάντοτε στηρίζονταν σε Φαρσαλινούς ποδοσφαιριστές με το Φαρσαλινό στοιχείο να είναι έντονο.
Στόχος μας είναι να επανέλθει το Φαρσαλινό στοιχείο στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων, όσοι ποδοσφαιριστές έχουν αγωνιστικές δυνατότητες και ταλέντο είναι στόχος μας να φορέσουν την φανέλα της Ιστορικής ομάδος μας και να μετρήσουν και αυτοί τις δυνάμεις τους.
Στόχος μας είναι να εφαρμοστεί ένα πλάνο τριετίας με κύριο στόχο να σταθεροποιηθεί αυτή η νέα κατάσταση και η συγκεκριμένη νοοτροπία.
Για αυτό και επιλέξαμε ένα προπονητικό δίδυμο το οποίο έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του με την δουλειά και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Ο κ. Φεραίος Γιαννακός έχει υπάρξει στο τεχνικό επιτελείο του Αχιλλέα Φαρσάλων κατά το παρελθόν και γνωρίζει αρκετά καλά την δυναμική και το βάρος που έχει ο Αχιλλέας.
Επίσης ο κ. Λευτέρης Τέας έχει πολλές αγωνιστικές εμπειρίες και με τον εξαιρετικό χαρακτήρα του και την σωστή ποδοσφαιρική νοοτροπία που τον διακατέχει θα προσπαθήσει να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και την εμπειρία του και στους ποδοσφαιριστές της ομάδος.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους που βοηθάνε τον Αχιλλέα Φαρσάλων και βρίσκονται δίπλα στην ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο και πιστέψτε με είναι πολλοί αυτοί που βοηθούν και αγαπάνε ειλικρινά και ανιδιοτελώς αυτή την ομάδα.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τις προηγούμενες Διοικήσεις του Αχιλλέα Φαρσάλων που συνεργάστηκα μαζί τους ως ποδοσφαιριστής τόσο επί της θητείας του κ. Χρήστου Μπασαγιάννη, όσο και επί θητείας του κ. Χρήστου Τσαπραΐλη.”

Ο κ. Φεραίος Γιαννακός στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων τόνισε τα εξής:
“Αρχικά θα ήθελα να δηλώσω ότι νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που θα βρεθώ εκ νέου στον πάγκο του Ιστορικού Αχιλλέα έπειτα από αρκετά χρόνια.
Αυτό που επιχειρούν οι άνθρωποι της ομάδος να δημιουργήσουν είναι ένα πλάνο το οποίο τόσο εγώ όσο και ο κ. Λευτέρης Τέας το κατανοήσαμε πλήρως και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας.
Ελπίζουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών και της εμπιστοσύνης της Διοίκησης.
Χρειάζεται χρόνος, εμπιστοσύνη και στήριξη από όλους ώστε αυτό το πλάνο να πάρει σάρκα και οστά και να γίνει πετυχημένο, βάσει των αγωνιστικών αποτελεσμάτων.
Σύμμαχος είναι το βαρύ όνομα του Αχιλλέα Φαρσάλων και φυσικά ο κόσμος του ο οποίος πάντοτε βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και βοηθάει συνεχώς δείχνοντας την αγάπη του.”

Την γενική συνέλευση έκλεισε ο Εκπρόσωπος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Θανάσης Λέφας ο οποίος αρχικά ανέλυσε τον τρόπο διαχείρισης και το Διοικητικό πλάνο της Διοικούσας Επιτροπής ενώ μετέπειτα ανακοίνωσε τα ονόματα των ανθρώπων που θα στελεχώσουν την νέα Διοίκηση του Συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Σωτηρίας του Αχιλλέα Φαρσάλων δημιουργήθηκε έπειτα από πιέσεις από τον κόσμο της ομάδος, ώστε να δωθεί τέλος στο Διοικητικό αδιέξοδο που είχε επέλθει ο Σύλλογος έπειτα από την παραίτηση της προηγούμενης Διοίκησης.
Σκοπός μας ήταν και είναι η συνέχιση της λειτουργίας του Ιστορικού Συλλόγου, με στόχο η ομάδα να πλαισιωθεί από ποδοσφαιριστές της Επαρχίας Φαρσάλων με κεντρική ιδέα, ύστερα από τρία χρόνια να αποτελείται η ομάδα από Φαρσαλινούς ποδοσφαιριστές.
Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης των παραγόντων και τον τρόπο Διοίκησης ώστε κανείς από αυτούς που ασχολούνται με την ομάδα να μην ματώνει οικονομικά και να υπάρχει Διοικητική συνέχεια και ομαλότητα.
Επίσης θα ορίσουμε άμεσα ένα ραντεβού με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Άρη Καραχάλιο, ώστε να τεθούν τα προβλήματα του Συλλόγου.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Καραχάλιο ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον και στήριξε την προσπάθεια της Επιτροπής.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πρώην παράγοντες της ομάδος, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια και μας ενίσχυσαν οικονομικά, από την πρώτη στιγμή, καθώς και το αδελφικό σωματείο της ΑΕΦ και τον πρόεδρο κ. Άλκη Γκαβογιάννη ο οποίος είναι εγγυητής αυτής της προσπάθειας.
Τον Νίκο Βούλγαρη ο οποίος μέχρι πρότινος τίμησε με την αγωνιστική παρουσία του την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων, όντας και εκ των αρχηγών της ομάδος και πλέον ανέλαβε να βοηθήσει τον Σύλλογο στον αγωνιστικό σχεδιασμό, όπως και όλα τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Αντώνη Δραμαλιώτη έναν εκ των παλαιών προέδρων του Αχιλλέα Φαρσάλων ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα μας και εξασφάλισε την κάλυψη των εξόδων της διαιτησίας που θα έχει η ομάδα μας την φετινή σεζόν.
Επίσης τον κ. Δημήτρη Καλουζάκη ο οποίος θα καλύψει οικονομικά τις μεταφορές στα εκτός έδρας παιχνίδια.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα μας, όπως και τους επαγγελματίες της Επαρχίας μας που βοηθούν όσο περισσότερο μπορούν σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας».

Έπειτα από το πέρας της γενικής συνέλευσης οι άνθρωποι της Διοίκησης του Αχιλλέα Φαρσάλων με το τεχνικό επιτελείο παρευρέθησαν στο γνωστό κατάστημα της πόλης “Krousta”, στο οποίο είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν να ανταλλάξουν απόψεις σε ένα πιο χαλαρό κλίμα, ενώ συζήτησαν και με τον απερχόμενο πρόεδρο του Συλλόγου κ. Χρήστο Τσαπραΐλη.
Το τραπέζι ήταν χορηγία του κ. Άλκη Γκαβογιάννη.

Οι άνθρωποι που θα αποτελούν το νέο Διοικητικό σχήμα του Αχιλλέα Φαρσάλων είναι οι εξής.
Αθανάσιος Λέφας
Θεόδωρος Γκόβαρης
Νικόλαος Χατζημήτρος
Θεόδωρος Δημακόπουλος
Παναγιώτης Γιαννακόπουλος
Γεώργιος Καρατζάς
Σωτήρης Βουλγαράκης

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνει το Διοικητικό Συμβούλιο και να γίνουν γνωστοί οι ρόλοι του καθενός στην νέα Διοίκηση.