ΕΛΑΣ: Δεν ήταν τα δίδυμα κοριτσάκια στο σκάφος – Το λάθος του πατέρα που τα αναζητά

Ο πατέρας των δύο 9χρονων κοριτσιών πήγε στο Λιμεναρχείο Ραφήνας, είδε την λίστα του συγκεκριμένου πλοιαρίου με τους διασωθέντες-επιβαίνοντες και δεν υπήρχαν μέσα σε αυτή. Εντοπίστηκε ο άντρας που φαινόταν στα πλάνα και είπε στις Αρχές πως ήταν εκείνος με τα δύο δικά του παιδιά και τα δύο παιδιά του κουμπάρου του, κάτι που και εκείνος υποστήριξε στις Αρχές
Συνεχίζεται η έρευνα για να διαπιστωθεί η τύχη των δύο 9χρονων κοριτσιών, που έτρεξαν να σωθούν από τη φωτιά, με τους παππούδες τους, που ακόμη αγνοούνται.

Ο πατέρας των δύο κοριτσιών επικοινώνησε με τηλεοπτικό σταθμό και δήλωσε πως αναγνωρίζει τις δίδυμες κόρες του στα πλάνα με την διάσωση πολιτών από πλοιάριο που τους μετέφερε στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ο πατέρας μετέβηκε στο Λιμεναρχείο Ραφήνας όπου τους επέδειξαν οι λιμενικοί τη λίστα με τους διασωθέντες-επιβαίνοντες του συγκεκριμένου πλοιαρίου, ωστόσο μέσα σε αυτή δεν υπάρχουν τα ονόματα των παιδιών του αλλά άσχετα ονόματα.

Το ένα από τα δίδυμα κοριτσάκια
Πλέον ερευνώνται οι λίστες και άλλων πλοιαρίων που περισυνέλεξαν πληγέντες από την θάλασσα και το Λιμενικό βρίσκεται σε επικοινωνία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την Αστυνομία που επίσης ερευνά πλέον την υπόθεση, χωρίς μέχρι στιγμής κάποιο χαρμόσυνο νέο.

Σημειώνεται ότι ο άντρας που φαίνεται στα πλάνα δίπλα στα κοριτσάκια που φαίνονται στο βίντεο επίσης παρενέβη σε τηλεοπτικό σταθμό και δήλωσε πως αυτά είναι τα δικά του παιδιά και τα παιδιά του κουμπάρου.

Η Αστυνομία εντόπισε τον συγκεκριμένο άντρα που υποστήριξε το ίδιο πράγμα, ήταν και τα παιδιά του εκεί και ο κουμπάρος επίσης υποστήριξε ότι όντως ήταν οι δικές του κόρες μαζί του και μάλιστα επικοινώνησαν οι Αρχές και ενημέρωσαν συγγενείς της οικογένειας που αναζητούν τα δίδυμα.

Όπως προκύπτει πλέον λοιπόν, οι 9χρονες Σοφία και Βασιλική δυστυχώς δεν επέβαιναν στο πλοιάριο αυτό και έτσι συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό τους και για τον εντοπισμό βεβαίως του παππού και της γιαγιάς τους που χάθηκαν τα ίχνη τους μαζί τους.

Ο πατέρας έχει δώσει DNA στις Αρχές που θα χρησιμοποιηθεί για την διασταύρωση που βρίσκεται σε εξέλιξη για τους αγνοούμενους και τα θύματα που έχουν εντοπιστεί κάτι που θα πάρει αρκετές ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τρίτης εντοπίστηκαν 26 άτομα, παιδιά αγκαλιασμένα με τους γονείς και τους παππούδες τους που βρέθηκαν απανθρακωμένοι σε οικόπεδο στην «Αργυρή Ακτή», στο Μάτι και για τους οποίους, επίσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία της αναγνώρισης μέσω των εργαστηρίων.

Πηγή: news247.gr