Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την αυτοκτονία του 15χρονου στην Αργυρούπολη

Σοκ και πολλά ερωτηματικά προκαλεί η τραγωδία με την αυτοκτονία ενός 15χρονου μαθητή στην Αργυρούπολη, ο οποίος εντοπίστηκε απαγχονισμένος από τους γονείς του τα ξημερώματα της Κυριακής στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Ο μαθητής βρέθηκε νεκρός έχοντας δίπλα του ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείωμα αναφέρεται σε έξι συγκεκριμένα πρόσωπα και σε κάποια περιστατικά.

«Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου (σ.σ αναφέρει το όνομα του αδερφού του)», αρχίζει το λακωνικό του γράμμα και στη συνέχεια αφού αναφέρει τα ονόματα συγκεκριμένων ατόμων γράφει χαρακτηριστικά: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Όπως όλα δείχνουν η αιτία που τον οδήγησε στην αυτοκτονία ήταν ο σχολικός εκφοβισμός (bullying) που του ασκούσαν κάποιοι συμμαθητές του.

Η επίσημη κατάθεση των γονιών, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, αναμένεται να γίνει σε λίγες ημέρες ενώ θα κληθούν να καταθέσουν άτομα που γνώριζαν το παιδί από το σχολείο.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής θα αναζητήσουν μηνύματα στο κινητό και τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του 15χρονου, προκειμένου να φέρουν στο φως περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Πηγή: ant1news.gr