Η πρόβλεψη του Αλ. Τσίπρα για τον τελικό του Μουντιάλ – Βίντεο

Την Ουρουγουάη θέλει να δει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας ο Αλέξης Τσίπρας.

Πριν την έναρξη του συνόδου Ελλάδας-Βουλγαρίας-Σερβίας-Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency ατη Θεσσαλονίκη, ο Έλληνας πρωθυπουργός σε μια χαλαρή στιγμή με τους εικονολήπτες και τους δημοσιογράφους σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στο παγκόσμιο κύπελλο και ανέφερε πως αν ήθελε να κάνει μια παρακινδυνευμένη πρόβλεψη θα ήθελε να δει την εθνική ομάδα της Ουρουγουάης στον τελικό της Μόσχας. «Αυτό θυμίζει απογοητευμένο οπαδό της Αργεντινής» απάντησε μέλος των τηλεοπτικών συνεργείων.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Η Σύνοδος αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη. Νωρίτερα, ο έλληνας πρωθυπουργός, υποδέχθηκε κατά σειράν την πρωθυπουργό της Ρουμανίας Βιόριτσα Ντάντσιλα, τον πρόεδρο της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς και τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόϊκο Μπορίσοφ και στη συνέχεια άρχισαν οι εργασίες της τετραμερούς.

Στο πλαίσιο της συνόδου θα γίνει και συνάντηση των υπουργών Υποδομών και Μεταφορών από τις τέσσερις χώρες και την ελληνική πλευρά θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης. Μετά την ολοκλήρωση της τετραμερούς οι τέσσερις ηγέτες θα κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Πηγή: TheTOC – ΑΠΕ-ΜΠΕ