Στοίχημα: Νίκη – πρόκριση για Κροατία (video)

Γαλλία και Ουρουγουάη βρίσκονται ήδη στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα και τις δύο χθεσινές προτάσεις μαςμε τον “άσσο” των Γάλλων στο 2.40 και τον 1 DNB των Ουρουγουανών στο 1.90. Η φάση των “16” συνεχίζεται σήμερα, Κυριακή (01/07) με τις αναμετρήσεις Ισπανία – Ρωσία στις 17:00 και Κροατία – Δανία στις 21:00, αμφότερες θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η bwinπου δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας.

Ανώτερη η Κροατία

Ξεκινάμε με τον αγώνα των 21:00, Κροατία – Δανία, από τον οποίο προκύπτει και το δυνατό σημείο της ημέρας. Εξαιρετική παρουσία είχαν στον όμιλο οι Κροάτες. Ξεκίνησαν με το 2-0 επί της Νιγηρίας, στη συνέχεια έδειξαν σε όλους ότι πρέπει να τους υπολογίζουν για… ψηλά με το εμφατικό 3-0 επί της Αργεντινής, ενώ την τελευταία αγωνιστική, αν και παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές κόντρα στην Ισλανδία, πανηγύρισαν μία ακόμη νίκη, με 2-1. Η Κροατία είναι μέχρι στιγμής μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του Μουντιάλ, παρουσιάζει όμορφο ποδόσφαιρο, διαθέτει παίκτες όπως ο Μόντριτς και ο Ράκιτιτς, οι οποίοι της επιτρέπουν να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό και δείχνει ικανή να φτάσει μακριά.

Οι Δανοί, από την πλευρά τους, οφείλουν την πρόκριση στην τυχερή σε μεγάλο βαθμό επικράτηση με 1-0 επί του Περού στην πρεμιέρα. Ακολούθησε το 1-1 με την Αυστραλία και το ματς – παρωδία 0-0 με τη Γαλλία, στο οποίο η ισοπαλία βόλευε αμφότερες. Πρόκειται για μία σκληρή ομάδα, η οποία διατηρείται αήττητη στα 18 τελευταία παιχνίδια της (9-9-0), ωστόσο επιθετικά χωλαίνει, είναι χαρακτηριστικό πως στη φάση των ομίλων είχε μόλις 25 τελικές προσπάθειες, η τέταρτη χειρότερη επίδοση σε ολόκληρο το φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο!

Συμπερασματικά, δεν χωρά αμφιβολία ότι η Κροατία είναι το φαβορί της αναμέτρησης, διαθέτει ποιότητα σε όλες τις γραμμές, η Δανία είναι μία στιβαρή αμυντικά ομάδα, αλλά θεωρούμε ότι ο Μόντριτς και η παρέα του θα βρουν τον τρόπο να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητά τους και να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση. Θα πάμε, επομένως, με τον “άσσο” σε απόδοση 1.90.

Με τα γκολ στο Ισπανία – Ρωσία

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ισπανία – Ρωσίααλήθεια είναι ότι η “φούρια ρόχα” προβλημάτισε αρκετά στη φάση των ομίλων. Ξεκίνησε με την ισοπαλία 3-3 κόντρα στην Πορτογαλία, πραγματοποιώντας την καλύτερη ίσως εμφάνισή της, παρά το γεγονός ότι δεν κέρδισε. Ακολούθησε η δύσκολη νίκη επί του Ιράν με 1-0, ολοκλήρωσε με ένα ακόμη “Χ”, 2-2 απέναντι στο Μαρόκο. Λογικό και αναμενόμενο να υπάρχει προβληματισμός, αυτό που κυρίως απασχολεί είναι η αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, αλλά και το ντεφορμάρισμα του Ντε Χέα ο οποίος είναι… εκτός τόπου και χρόνου.

Από την άλλη πλευρά, η Ρωσία πέτυχε τον πρώτο στόχο που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση. Το έκανε σημειώνοντας δύο νίκες με μεγάλο σκορ κόντρα σε Σαουδική Αραβία (5-0) και Αίγυπτο (3-1), την τελευταία αγωνιστική παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές απέναντι στην Ουρουγουάη και ηττήθηκε 3-0. “Βγάζει” ενέργεια και διάθεση, έχει πολλά τρεξίματα και φρεσκάδα, τα συμπεράσματα, βέβαια, δεν είναι απολύτως ασφαλή μια είχε εύκολο θεωρητικά όμιλο, ωστόσο δεν μπορεί να παραβλεφθεί το γεγονός ότι σημείωσε οκτώ τέρματα.

Η Ισπανία είναι το φαβορί για την πρόκριση, παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζει τη διοργανώτρια, αλλά η Ρωσία έχει δείξει ότι επιθετικά βρίσκει λύσεις και μπορεί να “πληγώσει” την αντίπαλη άμυνα, εκμεταλλευόμενη και τον ενθουσιασμό της κερκίδας, η οποία μπαίνει στην “εξίσωση”. Θεωρούμε ότι οι δύο ομάδες θα βρουν από ένα τέρμα, τουλάχιστον, επιλογή θα αποτελέσει το Goal / Goal σε απόδοση 2.27.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τις αναλύσεις και τις στοιχηματικές εκτιμήσεις για τα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ

Ισπανία – Ρωσία

Κροατία – Δανία