Καμμένος: Όταν έρθει στην Βουλή η συμφωνία για το Σκοπιανό θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση

Μύδρους εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος, από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ, για οικονομικά συμφέροντα που όπως ευθέως έδειξε επιχειρούν να στήσουν αποστασία πιέζοντας βουλευτές του ώστε να πέσει η κυβέρνηση.

«Φαίνεται έχουν πια τα μέσα για να μπορούν  να ιδιωτεύσουν, καλοφάγωτα, χτυπάτε, οι ιδέες μου είναι σαν τα καρφιά που μπαίνουν στον τοίχο όσο χτυπάτε», είπε χαρακτηριστικά ο Προέδρος των ΑΝΕΛ.

Παράλληλα, έβαλε ευθέως κατά του Δημήτρη Καμμένου αφήνοντας υπονοούμενα για σχέση του με επιχειρηματικά συμφέροντα αλλά και ότι λειτούργησε ως ενδιάμεσος για να λιποτακτήσουν και άλλοι βουλευτές των ΑΝΕΛ. Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «ο Λαζαρίδης πιέστηκε, μας είπε ότι απειλούνται τα παιδιά του, ότι τον κάλεσε με άλλον υπουργό σε διαμέρισμα στην Αλεξάνδρας κατόπιν τηλεφωνήματος του Δ. Καμμενου για να τα βρούνε».

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ έριξε και μια «βόμβα». Ότι αν και εφόσον έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή, το κόμμα του θα αποσυρθεί από την κυβέρνηση.

Όπως είπε, για τους Ανεξάρτητους Έλληνες το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο και σημείωσε ότι «όταν έρθει η ώρα δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ο οποίος μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό».

Αποσαφήνισε μάλιστα ότι «όταν έρθει η ώρα αυτή τη λαϊκή εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε, την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση».

Η «βόμβα» Καμμένου ξαναζεσταίνει την συζήτηση περί εφεδρειών για την κυβέρνηση εντός Βουλής με δεδομένη την εύθραυστη ισορροπία στο Ποτάμι που σήμερα αναμένεται να σφραγίσει το διαζύγιο από το κίνημα αλλαγής.

Πηγή: ant1news.gr