Σπουδαία συμφωνία σε επίπεδο Ακαδημιών για την Αναγέννηση Φαρσάλων

Μια πολύ σπουδαία συμφωνία σε επίπεδο Ακαδημιών στην πόλη των Φαρσάλων είναι πλέον γεγονός.

Η ιστορική Αναγέννηση Φαρσάλων πλέον θα λειτουργεί ως Ακαδημία ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.
Υπεύθυνοι Ακαδημιών θα είναι ο κ. Τάκης Ρόφαλης και ο κ. Κώστας Ρόφαλης.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ. Βασίλης Κωνσταντίνου καλωσόρισε την Αναγέννηση Φαρσάλων στην οικογένεια του Παναθηναϊκού με την εξής ανακοίνωση:

«Μία ακόμα ομάδα προστέθηκε στο δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του συλλόγου την Αναγέννηση Φαρσάλων, μία ομάδα με μακρά ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου, οι ακαδημίες της οποίας απολαμβάνουν πλέον τα οφέλη από το ολοκληρωμένο προπονητικό πρωτόκολο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου»

Ενώ η Αναγέννηση Φαρσάλων με δική της ανακοίνωση επισημοποίησε την συμφωνία:

“Η Aναγέννηση Φαρσάλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι ακαδημίες του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία και από την φετινή χρόνια θα συνεργάζονται με το δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού.Επίσης ανακοινώνουμε και την έναρξη της συνεργασίας μας με τον κ.Τάκη Ρόφαλη και Κώστα Ρόφαλη οι οποίοι θα είναι οι υπεύθυνοι λειτουργίας της ακαδημίας και τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του συλλόγου.”

Ενώ οι δύο υπεύθυνοι των Ακαδημιών στις πρώτες τους δηλώσεις έδειξαν την διάθεση τους και δεν έκρυψαν την χαρά τους για αυτή την σπουδαία συνεργασία.

Τάκης Ρόφαλης: “Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μας εμπιστεύτηκαν αυτή την θέση.
Ο σύλλογος μας δίνει την δυνατότητα να δουλέψουμε φέτος σε καταληλες εγκαταστάσεις και στόχος μας είναι να λειτουργούν τα τμήματα υποδομής μέσα από ένα υγιές περιβάλλον να καλλιεργήσουμε τόσο τις αγωνιστικές δεξιότητες στους νεαρούς αθλητές όσο και τον χαρακτήρα τους.
Για να γίνει αυτό είναι απαραίτητη η σκληρή καθημερινή δουλειά όλων των εμπλεκομένων αλλά πάνω απ’ όλα χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων των ανθρώπων που στο παρελθόν έχουν συνεισφέρει θετικά στον ιστορικό σύλλογο και να αγκαλιάσουν αυτή την νέα προσπάθεια που κάνουμε.

Κώστας Ρόφαλης: “Θέλω να ευχαριστήσω αρχικά και εγώ την Διοίκηση.
Συνεχίζουμε την συνεργασία μας με τις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια Ακαδημία που θα έχει ποδοσφαιρικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.
Δηλαδή οι αθλητές που θα έρθουν στόχος είναι να φτιάξουν τόσο τα ποδοσφαιρικά στοιχεία τους αλλά και τον χαρακτήρα τους.
Θέλουμε τα παιδιά να φεύγουν χαρούμενα από το γήπεδο, θέλουμε να δώσουμε στα παιδιά να καταλάβουν πως η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός και θα πρέπει να μάθουμε και να χάνουμε. Οι γοννείς πρέπει να αφήσουν ελεύθερα τα παιδιά να επιλέγουν μόνα τους.
Μακάρι οι ακαδημίες το επόμενο διάστημα να αναπτυχθούν και να τροφοδοτήσουμε με αθλητές τόσο την ανδρική ομάδα όσο και ομάδες ανώτερων κατηγοριών.”