Τι θα δούμε σήμερα στην Λευκή Νύχτα στα Φάρσαλα – Μεγάλες προσφορές από τις επιχειρήσεις

Με καλό καιρό παρά την βροχόπτωση των τελευταίων ημερών θα διεξαχθεί η 3η Λευκή Νύχτα σήμερα Παρασκευή (29/06) στα Φάρσαλα, που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις της πόλης.

Φωτογραφία από το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων

Αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα

Μια βραδιά κατά την οποία η αγορά των Φαρσάλων θα λειτουργήσει  έως τις 12 τα μεσάνυχτα, με όλα τα είδη σε προνομιακές τιμές, με εκπτώσεις έως και 50%,  με μουσική από τους dj που θα ακούγεται σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

  • Πανύψηλοι  ξυλοπόδαροι και οι ζογκλέρ θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους με ένα φαντασμαγορικό  υπερθέαμα!!
  • Ο FM Πέτρος Τριμίτζιος (Πρωταθλητής Ελλάδος U16) θα παίξει ΣΚΑΚΙ ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ εναντίον 30 αντιπάλων. Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν το σκάκι και θα έχουν τη δυνατότητα  να παίξουν πάνω σε μια επιδαπέδια σκακιέρα!
  • Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με παρουσίαση Latin χορούς SALSA και TANGO ARGENTINO από τον Χοροδιδάσκαλο κ. Θωμά Μουτογιάννο και την ομάδα του, χαρίζοντας μια ξεχωριστή νότα  στη βραδιά.
  • Διάφορες εκπλήξεις κι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε κάθε γειτονιά, θα λειτουργήσουν ως «μαγνήτης» στο καταναλωτικό κοινό.
  • Επίσης με κάθε αγορά, οι καταναλωτές θα μπαίνουν στην ειδική κλήρωση, για να κερδίσουν δωροεπιταγές από τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν.
  • Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 τα μεσάνυχτα!!

Πρόκειται για μια βραδιά που θα μετατρέψει «την πόλη σε μια γιορτή» και έχει σκοπό να προσελκύσει επισκέπτες από τις γειτονικές περιοχές.

Σας περιμένουμε όλους για να στηρίξουμε την αγορά μας και να ζωντανέψουμε την πόλη μας!!!

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018.

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 8:00 μμ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ