Πρόγραμμα φεστιβάλ ΤΕΙ – ΑΕΙ Λάρισας ΚΝΕ

Κάλεσμα απευθύνει το Τ.Σ. ΤΕΙ-ΑΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ σήμερα για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΤΕΙ-ΑΕΙ της ΚΝΕ στις Εστίες του ΤΕΙ… Για να μάθουν οι σπουδαστές και οι φοιτητές από πρώτο χέρι τις θέσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

  • Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την εκδήλωση – παρουσίαση ««Στιγμές   από τη ζωή   και δράση της   ΚΝΕ στην παρανομία… Το φοιτητικό κίνημα από το χτες στο σήμερα». Θα μιλήσει ο Αχιλλέας Σίμος μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και γραμματέας Περιοχής Θεσσαλίας της Οργάνωσης. Θα προβληθεί φωτογραφικό υλικό και ντοκουμέντα ενώ θα διαβαστούν κείμενα από σπουδάστριες του ΤΕΙ Λάρισας που συνέβαλαν στην προετοιμασία της εκδήλωσης. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια που συνδέθηκαν με την ιστορική πορεία του φοιτητικού κινήματος.
  • Θα ακολουθήσει ζωντανή μουσική από νέους δημιουργούς
  • Στην συνέχεια θα απευθύνει χαιρετισμό ο Κώστας Κουρελάς, γραμματέας του Τ.Σ. ΤΕΙ-ΑΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ και θα προβληθεί βίντεο για την δράση της ΚΝΕ
  • Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με party

Στο χώρο του Φεστιβάλ σήμερα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη – ενημέρωση για το 27ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο – Κατασκήνωση της ΚΝΕ στην Πάτρα 6-7-8 Ιούλη. Θα υπάρχει αντίστοιχο θεματικό περίπτερο με φωτογραφίες, υλικά ενώ προβάλλονται και βίντεο για τα αντιιμπεριαλιστικά διήμερα της ΚΝΕ. Θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» καθώς και έκθεση για την ιστορία του φοιτητικού κινήματος στην Ελλάδα.