Ανανέωσε με Τσιάρα και «χτίζει» τα πλάνα της για την Β ΕΠΣΛ η Νίκη Κρήνης

Οι άνθρωποι της Νίκης Κρήνης τα βρήκαν σε όλα με τον προπονητή της ομάδος κ. Σάκη Τσιάρα ο οποίος θα παραμείνει στο «τιμόνι» και στην Β ΕΠΣΛ κατηγορία.

Μάλιστα οι άνθρωποι των «μπλε» έχουν βολιδοσκοπήσει ήδη και κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν ως στόχο και βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτησή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης:

«Ο Α.Ο. Νίκη Κρήνης βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχεια της συνεργασίας και για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν,2018-’19,με τον coach Σάκη Τσιάρα!

Θεωρώντας απόλυτα πετυχημένη την προηγούμενη σεζόν, έχοντας πραγματοποιήσει τον στόχο της απευθείας ανόδου, αλλά και φτιάχνοντας άριστο κλίμα στα αποδυτήρια, η απόφαση της διοίκησης και η θέληση του προπονητή, οδήγησε στην περαιτέρω συνεργασία, με μοναδικό στόχο η ομάδα να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και τη νέα σεζόν, στην μεγαλύτερη κατηγορία αυτή τη φορά!

Για να επιτευχθεί αυτό, πέρα από το ήδη υπάρχον ρόστερ, προπονητής και διοίκηση δεν έχουν στιγμή σταματήσει να δουλεύουν στην επιλογή κάποιων περιορισμένων μεταγραφικών στόχων, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατή στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ!

Η πρόοδος μάλιστα αυτών των μεταγραφών είναι τέτοια, που δεν θα αργήσουν και οι ανακοινώσεις.»