Παράταση στις δηλώσεις 5Χ5 για το 14ο πρωτάθλημα στα Φάρσαλα

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος από τις ομάδες που θέλουν να συμμετάσχουν στο 14ο πρωτάθλημα 5Χ5 που διοργανώνει ο Ο.Π.Α.Κ.Π.Α Δήμου Φαρσάλων, παρατείνονται οι δηλώσεις συμμετοχών μέχρι την Πέμπτη 21 Ιουνίου.

Οι ομάδες που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του ΟΠΑΚΠΑ στον 2ο όροφο του Δημαρχείου Φαρσάλων καθημερινά από τις 11:00 π.μ.έως τις 13:00 μ.μ.
Υπεύθυνος Υπάλληλος: Γακόπουλος Βαΐος.
Τηλέφωνο: 2491350142.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβληθούν από τους αρχηγούς των ομάδων (κάθε ομάδα μπορεί να αποτελείται από 7 έως 12 άτομα, με δικαίωμα συμμετοχής έως 10 ποδοσφαιριστές σε κάθε αγώνα).

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά
• Ιατρική βεβαίωση ή φωτοαντίγραφο αθλητικού δελτίου (για κάθε αγωνιζόμενο)
• Για τους αγωνιζόμενους κάτω των 18 ετών: α) Πιστοποιητικό γέννησης και β) Υπεύθυνη δήλωση γονέα για την συμμετοχή του παιδιού του στο πρωτάθλημα 5×5
Η κλήρωση για το πρόγραμμα των αγώνων θα γίνει την Παρασκευή 22 Ιουνίου και ώρα 14:00, στην αίθουσα συνελεύσεων του Δημαρχείου Φαρσάλων.
Έναρξη αγώνων την Δευτέρα 25 Ιουνίου.

Χορηγοί – Υποστηρικτές της Διοργάνωσης:

Microcheap Computers, Aggelis Hairstyles, Γυμναστήριο “Diaplasis”, Sport Style – Τσιαμπαλής Θωμάς, Fast Food Σπίτι, Krousta Coffee – Restaurant & More, The Edison Bar, Εστιατόριο “Βασιλικός”.