Φάρσαλα: ενημέρωση από την ΝΕ του Κινήματος Αλλαγής για τις εκλογές στις τοπικές οργανώσεις

Στο πλαίσιο του πολιτικού σχεδιασμού, του Κινήματος Αλλαγής, στην Λάρισα, η Νομαρχιακή Επιτροπή, προχώρησε σε ενημέρωση την Κυριακή (17/06) στα Φάρσαλα, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία για την ανάδειξη των τοπικών οργανώσεων, ανά καλλικρατικό δήμο.

Σύμφωνα με τα όσο παρέθεσε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής κ. Στέλιος Τσάκαλος η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουνίου, στις έδρες των δήμων και ώρες 08:00-20:00.

Δικαίωμα υποψηφιότητας, θα έχουν όσοι είναι μέλη, έως 19 Ιουνίου ή όσοι μαζί με την αίτηση υποψηφιότητας, καταθέτουν και αίτηση εγγραφής, όπως ανέφερε κ. Δημήτριος Κουτσούκος, μέλος κεντρικής επιτροπής.

Οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται μέχρι τις 20 Ιουνίου και ώρα 10 μ.μ.

Σύμφωνα με όσο λέχθηκαν η νυν γραμματέας της τοπικής οργάνωσης κα. Κυριακή Παναγιωτοπούλου εκδήλωσε ενδιαφέρον να είναι εκ νέου υποψήφια.

Κατόπιν κατά την διαδικασία ενημέρωσης, μίλησαν ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Κων/νος Μπαργιώτας, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλης Γιαννούλας και ο Κώστας Σάββας μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Τα θέματα που απασχόλησαν εκτός από την εκλογική διαδικασία ήταν το Μακεδονικό αλλά και η ψήφιση του νέου πολυνομοσχεδίου και μεσοπρόθεσμου προγράμματος από την κυβερνητική πλειοψηφία στην βουλή.