Πρεμιέρα με το δεξί για την Ρωσία στο Μουντιάλ

Με τον Αλεξάντρ Γκολόβιν να “ζωγραφίζει”, να σκοράρει στο φινάλε με φάουλ και να μοιράζει δύο ασίστ και τον Τσερίσεφ να σημειώνει δύο γκολ το ένα καλύτερο από το άλλο η Ρωσία επικράτησε άνετα στο εναρκτήριο παιχνίδι του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου με 5-0 των Σαουδαράβων. Ο Γκαζίνσκι με κεφαλιά στο 12ο λεπτό ύστερα από σέντρα του Γκολόβιν έκανε το 1-0.

Οι Ρώσοι παρά την έξοδο του Τζαγκοέφ από τον αγώνα με τραυματισμό, πήραν πράγματα από τον αντικαταστάτη του Τσερίσεφ, ο οποίος δύο λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους καθάρισε με πανέμορφο γκολ το ματς για το 2-0. Ο Τζιούμπα, που επίσης ήρθε από τον πάγκο, έκανε το 3-0 με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Γκολόβιν. Όλα τα λεφτά το μαγικό γκολ με το αριστερό εξωτερικό φάλτσο του Τσερίσεφ για το 4-0, με απευθείας χτύπημα φάουλ ο Γκολόβιν το 5-0 στο 94’.

Οι συνθέσεις:

Ρωσία (Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ): Ακινφέεφ, Μάριο Φερνάντες, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ, Ζομπνίν, Γκαζίνσκι, Γκολόβιν, Σαμέντοφ (64΄Κουζιάεφ), Τζαγκόεφ (24’ λ.τ Τσερίσεφ), Σμόλοφ (70’ Τζούμπα)

Σαουδική Αραβία (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Αλ-Μαγιούφ, Αλ-Μπρεΐκ, Οσ. Χαουσαουί, Ομ. Χαουσαουί, Αλ-Σαρανί, Οταΐφ (64΄Φαχάντ), Αλ-Νταουσαρί, Αλ-Φαράζ, Αλ-Τζασάμ, Αλ-Σερί, Αλ-Σαλάουι (84’ Ασίρι)

Πηγή: ant1news.gr