Τα μυστικά για αφράτα μπιφτέκια

Υλικά

1 κιλό κιμάς

2 τριμμένα κρεμμύδια

2 τριμμένες ντομάτες

3 φέτες ψωμί μουσκεμένο

2 κ.σ. ξίδι

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.σ. ρίγανη

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε τον κιμά σε έναν μπολ, τρίβουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες.

Στραγγίζουμε το ψωμί και ρίχνουμε κομματάκια πάνω από τον κιμά.

Προσθέτουμε ρίγανη, αλατοπίπερο, ξίδι – το οποίο κάνει και την διαφορά – και ελαιόλαδο.

Ζυμώνουμε καλά το μείγμα, όμως αν είναι σφιχτό καλό θα είναι να το ραντίσουμε με λίγο νερό.

Πλάθουμε και τα αραδιάζουμε στο ταψί όπου είναι έτοιμα για ψήσιμο.

Πηγή: in.gr