Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις ο κόσμος του Αχιλλέα Φαρσάλων

Οι φίλαθλοι του Αχιλλέα Φαρσάλων παρευρέθηκαν στην ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Δημοτικού Σταδίου των Φαρσάλων, με σκοπό να μετρήσουν τις δικές τους δυνάμεις και να δείξουν έμπρακτα την στήριξη τους σε αυτή την δύσκολη στιγμή που βρίσκεται ο Ιστορικός Σύλλογος.

Έπειτα από συζητήσεις, αναλύσεις των δεδομένων και της κατάστασης που βρίσκεται η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων. οι φίλαθλοι συνεχίζουν την προσπάθεια τους να μην καταλήξει η ομάδα σε Διοίκηση Πρωτοδικείου.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση έγινε μια πρώτη κουβέντα ώστε να συσταθεί μια Επιτροπή Σωτηρίας, η οποία σε περίπτωση που δεν βρεθεί στην συνέλευση της ερχόμενης Πέμπτης κάποιος ενδιαφερόμενος ώστε η ομάδα να απεμπλακεί από το Διοικητικό αδιέξοδο να ξεκινήσει τις απαραίτητες και νόμιμες διαδικασίες. ώστε η ομάδα να μην φτάσει στην λύση του Πρωτοδικείου.

Οι φίλαθλοι του Αχιλλέα Φαρσάλων φώναξαν παρών και με το δικό τους μικρό λιθαράκι κάνουν την δική τους προσπάθεια ώστε να αντιμετωπιστεί αυτή η δύσκολη κατάσταση.

Την ερχόμενη Τρίτη 12 Ιουνίου και ώρα 21:00 αποφασίστηκε μια εκ νέου συνάντηση με ανοιχτό κάλεσμα και πάλι σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος ώστε να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη απόφαση της Επιτροπής Σωτηρίας να συζητηθούν και πάλι προτάσεις και ιδέες.

Η συγκέντρωση είναι ανοιχτή και όποιος φίλαθλος της ομάδος έχει την διάθεση και την θέληση να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο πρέπει να δώσει το παρών και να δυναμώσει την ήδη υπάρχουσα κατάσταση.