Εκλογές προκήρυξε ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου έλαβε χώρα η γενική συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων στην αίθουσα συνελεύσεων του Δημαρχείου Φαρσάλων.

Το παρών έδωσαν οι άνθρωποι του Γυμναστικού ο Δήμαρχος κ. Άρης Καραχάλιος και ο αντιδήμαρχος κ. Μπαμπανίκας Δημήτριος.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο αντιπρόεδρος της ομάδος κ. Κωνσταντίνος Λιούπης ο οποίος αρχικά ανέλυσε τα δεδομένα της φετινής σεζόν.

“Αρχικά ξεκινήσαμε δέκα άτομα να κάνουμε νέα Διοίκηση με σκοπό όλοι να τρέχουν και να βοηθάνε όσο και όπου μπορούν.
Όσο παραμείναμε ενωμένοι και όλοι μαζί η ομάδα πέτυχε μεγάλο θαύμα καθώς ενώ όλοι μας είχαν τον Παλαμά και την Ελίμεια της κατηγορίας εμείς καταφέραμε να σωθούμε μέχρι τα Χριστούγεννα, να έχουμε οικονομικώς τακτοποιημένο το 80% του μπάτζετ μέχρι τον Φεβρουάριο κάτι που δεν συμβαίνει ούτε στους μεγάλους συλλόγους της χώρας.
Μάλιστα αυτό έλεγα και στο συμβούλιο ότι αν τρέχαμε λίγο περισσότερο θα μπορούσαμε να αφήσουμε και παρακαταθήκη για την επόμενη Διοίκηση κάτι που θα ήταν πραγματικά μοναδικό επίτευγμα.
Προσωπικά θεωρώ ότι αν είχαμε κάποια χρήματα περισσότερα να διαθέσουμε αυτή την στιγμή θα μιλούσαμε με άλλα δεδομένα καθώς αν κάναμε μια μεταγραφική προσθήκη τα Χριστούγεννα η ομάδα θα κοίταζε και πολύ ψηλότερα.
Το σημαντικότερο σε όλα αυτά είναι ότι οικονομικά δεν μάτωσε κάνεις, εγώ είχα το μεγαλύτερο οικονομικό βάρος, όμως δεν ήταν σε καμία περίπτωση δυσβάσταχτο όπως τόσα χρόνια ο κ. Λεωνίδας Γκόβαρης επωμίστηκε όλο το βάρος οικονομικά.
Ευχαριστούμε θερμά την Δημοτική αρχή και όλους τους συμβούλους για την βοήθεια τους.
Εμείς θεωρώ ότι αν συνεχίζαμε μέχρι τέλους με την πετυχημένη συνταγή που ξεκίνησε η ομάδα και πέτυχε αυτό το θαύμα θα πηγαίναμε ακόμη καλύτερα και αυτό είναι που με πίκρανε, καθώς από 10 άτομα παραμείναμε και τρέξαμε μέχρι το τέλος 4-5.
Εγώ έχω δηλώσει ότι δεν μπορώ να συμμετέχω Διοικητικά όμως θα είμαι δίπλα σε ότι χρειαστεί η νέα Διοίκηση.
Καλούμε τον κόσμο που ενδιαφέρεται να έρθει να βοηθήσει την ομάδα όπως μπορεί και αν πραγματικά υπάρξουν άνθρωποι που θα τρέξουν και θα έχουν αρμοδιότητες και όχι μόνο να κριτικάρουν και να βάζουν φρένο, τότε πραγματικά η ομάδα έχει οργανωθεί τόσο καλά που είναι έτοιμη να παραδοθεί σε νέα χέρια όντας σε άψογη κατάσταση Διοικητικά.”

Τον λόγο πήρε ο κ. Αλέκος Ζάχαρης ο οποίος δήλωσε: “Δικός μου προσωπικός στόχος ήταν να συνεχίσω να βοηθάω την Διοίκηση και να παραμείνω όσο το επέτρεπαν οι δυνάμεις μου, όμως με φυσιολογικές αρμοδιότητες και ωράριο.
Όμως το φόρτο που είχα από ένα σημείο και έπειτα φέτος με έκανε να κουραστώ και να θέσω την παραίτηση μου.
Πιστεύω ότι αν στο νέο Συμβούλιο υπάρξουν άνθρωποι που θέλουν να τρέξουν έχουν διάθεση για δουλειά και χέρια που θα είναι συνεχώς διαθέσιμα και με λίγο μειωμένο μπάτζετ δεν θα χρειαστεί να βάλουν χρήματα και η ομάδα να συνεχίσει να προχωράει κανονικά.”

Ο Χρύσανθος Ντίνος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Βρίσκομαι στην ομάδα αρκετά χρόνια και αυτή την κατάσταση την ζήσαμε και την περσινή σεζόν, όμως καταφέραμε και βγήκαμε από το αδιέξοδο.
Πέρυσι ο κ. Λεωνίδας Γκόβαρης ήταν ο μοναδικός που έτρεξε και μάτωσε οικονομικά ειδικά από τον Ιανουάριο και έπειτα.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι έπρεπε να πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη με την ομάδα της Κομοτηνής για μπαράζ ώστε ως επιλαχόντες να ανέβουμε κατηγορία.
Μιλώντας με τον Λεωνίδα μου είχε πει ότι δεν θα πάμε καθώς δεν υπήρχαν χρήματα ούτε για αυτή την μετακίνηση.
Εν τέλει πήγαμε, κερδίσαμε το παιχνίδι, βγήκαμε κατηγορία και ξεκίνησε η νέα σεζόν με νέους ανθρώπους στην Διοίκηση με τον κ. Λεωνίδα Γκόβαρη να παραμένει στην θέση του προέδρου καθώς ήταν ο άνθρωπος που είχε δημιουργήσει ένα πλάνο και είχε τις γνώσεις και την τεχνογνωσία να τρέξει κάποια πράγματα και όλους εμάς να βοηθάμε.
Θεωρώ ότι τα οποία λάθη έγιναν την φετινή σεζόν τα επωμιζόμαστε εμείς ως Διοίκηση.
Όμως ότι και να έγινε ο Γυμναστικός υπήρχε, υπάρχει και θα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει.
Υπάρχουν παιδιά στις Ακαδημίες που πραγματικά έχουν ποντάρει σε εμάς, έχουν ταλέντο, όρεξη για μπάσκετ, έχουν όλα τα εφόδια και πρέπει να συνεχιστεί αυτό το όμορφο δημιούργημα με τις Ακαδημίες.
Όπως ο δικός μου γιός μέσα από τον Γυμναστικό πήρε τις ευκαιρίες του, δοκιμάστηκε, έμαθε, δούλεψε και είχε την δυνατότητα να εξελιχθεί έτσι πρέπει να γίνει και με τα υπόλοιπα παιδιά που έχουμε στις Ακαδημίες μας.
Εγώ προσωπικά αποχωρώ από την Διοίκηση και τα καθήκοντα μου καθώς πραγματικά θα έχω πολύ γεμάτο φόρτο την ερχόμενη χρονιά και είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω να προσφέρω όσα πρόσφερα.
Δεν θέλω να μείνω για τους τύπους και τους τίτλους σε μια Διοίκηση, δεν το έκανα και δεν θα το κάνω ποτέ, για αυτό και δηλώνω την παραίτηση μου, καθώς δεν μπορώ να προσφέρω όσα θα ήθελα.”

Τέλος ο Δήμαρχος κ. Άρης Καραχάλιος δήλωσε:

“Την φετινή σεζόν ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων μας έκανε υπερήφανους ως Επαρχία καθώς στάθηκε επάξια σε μια πολύ δύσκολη επαγγελματική κατηγορία.
Σε μια τέτοια χρονιά όσοι βρεθήκατε στον Σύλλογο αποκομίσατε τεράστια εμπειρία και γνώσεις που πρέπει όλο αυτό να είναι ένα πάτημα και πάνω σε αυτό να χτίσει ο Γυμναστικός την επόμενη ημέρα του.”

Μετέπειτα αφότου υπήρξε και διάλογος με τον κόσμο που βρέθηκε στην συνέλευση πάρθηκε απόφαση στις 14 Ιουνίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 21:00 να γίνουν οι εκλογές του Συλλόγου για να συσταθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Οποίος θέλει να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του και να μάθει πληροφορίες αναφορικά με τα Διοικητικά δρώμενα και τις εξελίξεις μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γραμματέα του Συλλόγου κ. Χρύσανθο Ντίνο στο εξής τηλέφωνο επικοινωνίας: 697 922 6033