Με επιτυχία η ημερίδα της Eurobank και του Επιμελητηρίου Λάρισας για την ενίσχυση των επιχειρήσεων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο ξενοδοχείο Divani στη Λάρισα η επιχειρηματική ημερίδα της Eurobank σε συνεργασία με το επιμελητήριο Λάρισας με θέμα: Business Banking ολοκληρωμένες λύσεις για την στήριξη της  μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.

Στην ημερίδα αναλύθηκαν όλες οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, καθώς και όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία της Eurobank που μπορούνε να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις του ν. Λάρισας.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην χαμένη δεκαετία 2007 – 2017 της ελληνικής κρίσης, ενώ στην συνέχεια επισημάνθηκαν τα σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.  Σημαντική αναφορά έγινε στην επιστροφή των καταθέσεων σε σχέση με τον Ιούνιο του 2015, στο τραπεζικό σύστημα καθώς και στην μικρή και σταδιακή μείωση της ανεργίας από 27,9 % σε 20,1 % (-7,5%).

Επίσης αναλύθηκε η ρευστότητα και χρηματοδοτήσεις, η ανάπτυξη και η εξωστρέφεια καθώς και οι λύσεις που προσφέρει η τράπεζα και οι καινοτόμες υπηρεσίες για επιχειρήσεις ενώ στο τέλος της ημερίδας έγιναν ερωτήσεις και συζήτηση ανάμεσα στο κοινό τους ομιλητές.

Στην ημερίδα παρευρέθηκε ο κος Ιάκωβος Γιαννακλής, Γεν. Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής Eurobank, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Λάρισας και συνδιοργανωτής της ημερίδα κος Σωτήρης Γιαννακόπουλος, πλήθος επισήμων και επιχειρηματιών της Λάρισας.