Τίτλοι τέλους για τον Αποστόλη Τσιανάκα

Τίτλοι τέλους για τον Αποστόλη Τσιάνακα.
Τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αποφάσισε να κρεμάσει ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός Αποστόλης Τσιανάκας.

Ένας ποδοσφαιριστής με πολύ μεγάλες παραστάσεις και «παράσημα» ο οποίος τίμησε για δυο χρόνια την φανέλα του Αχιλλέα Φαρσάλων, έριξε τίτλους τέλους.

Ο Τσιανάκας αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στην ΑΕΛ, τον Τύρναβο, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον ΑΟ Τρικάλων, την Λαμία και πολλές ομάδες της Αττικής.

Αυτό που τον ξεχώριζε ήταν ο δυναμισμός και το πάθος του το οποίο παρέσερνε και τους συμπαίκτες του.

Τελευταία ομάδα του ήταν ο Κίσσαβος Συκουρίου στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία.
Αναλυτικά το ποστάρισμα του δυναμικού κεντρικού αμυντικού στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Επειδή όλα τα ωραία έχουν κ ένα τέλος, μετά από 29 χρόνια (1989-2018 )το ποδόσφαιρο μπορεί να θεωρηθεί η ζωή μου όμως κάποτε έπρεπε να γίνει. Θα παραμεινω στο χώρο αλλά από κάτι νέο (προπονητης).Σε ολα αυτά τα χρόνια στο χώρο αυτό θέλω να ευχαριστήσω όλους οσους συνεργάστηκα ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ , ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ και ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ακόμη κ όλους τους ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ αλλά κ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ .

Ίσως κάποιους από τους παραπάνω να στεναχωρησα ή να με στεναχωρησαν, όλα όμως κράτησαν μόνο για 90 λεπτά κ στο χώρο αυτό έκανα μόνο φίλους καλούς. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ που ήταν πάντα στο πλευρό μου σε εύκολες κ δυσκολες στιγμές ιδιαίτερα στον ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ που πάντα με συμβούλευε στο χώρο αυτό.
” ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ “