Η ΟΛΥΜΠΟΣ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος

Μια νέα ενέργεια κοινωνικού χαρακτήρα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «ΟΛΥ εν δράσει» της γαλακτοβιομηχανίας ΟΛΥΜΠΟΣ, θα είναι online από την Παρασκευή 1η Ιουνίου 2018.

Η συγκεκριμένη δράση σχεδιάστηκε και θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος, με στόχο την ενίσχυση του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου».

Πρόκειται για μία ακόμα πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα από την ΟΛΥΜΠΟΣ, η οποία, φροντίζει να βρίσκεται διαχρονικά δίπλα σε ευπαθείς ομάδες, ενώ ταυτόχρονα δενπαραλείπει να λαμβάνει μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η συμμετοχή του καθενός είναι απλή και εύκολη: Ένα ψηφιακό “γέμισμα” ενός ποτηριού με γάλα, μέσα από τα Social Media, το οποίο θα προσφέρει χαρά στα παιδιά της “Κιβωτού”. Όσοι περισσότεροι χρήστες διαδράσουν, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η προσφορά μας.

Επισκεφθείτε το milkday.olympos.gr για να μάθετε περισσότερα για τη δική σας χειρονομία αλληλεγγύης και αγάπης που τόση ανάγκη έχουν κάποιοι συνάνθρωποί μας και συνεισφέρετε και εσείς ένα ποτήρι γάλα.