Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους λόγω δυσοσμίας επιβάτη!

Η έντονη άσχημη μυρωδιά που αναδίδονταν από το σώμα ενός επιβάτη, ανάγκασε τους πιλότους του Boing 737 της εταιρείας Transavia, που εκτελούσαν το δρομολόγιο από αεροδρόμιο της Ολλανδίας με προορισμό τα Κανάρια Νησιά να αλλάξουν την πορεία τους και να κατευθυνθούν προς τη πόλη Φάρο της Νότιας Πορτογαλίας.

Εκεί ο επιβάτης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αεροσκάφος, το οποίο συνέχισε το δρομολόγιο για τον τελικό προορισμό του.

Το πλήρωμα του αεροσκάφος, κατά τη διάρκεια της πτήσης, προσπάθησε να θέσει σε «καραντίνα» τον επιβάτη ζητώντας του να παραμείνει στη τουαλέτα.

Αυτό όμως έγινε αρκετά αργά και η οσμή είχε εξαπλωθεί ήδη σε πολύ μεγάλο μέρος του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα πολλά άτομα να έχουν τάσεις λιποθυμίας.

Κάποιος από τους επιβάτες δήλωσε στην Daily Mail. «Η οσμή ήταν ανυπόφορη. Ήταν σαν να είχε εβδομάδες να πλυθεί. Κάποιοι από τους επιβάτες έφτασαν στο σημείο να κάνουν εμετό»

Σε μια δήλωση στην Express, η Transavia επιβεβαίωσε ότι το αεροσκάφος πραγματοποίησε προσγείωση έκτακτης ανάγκης η οποία οφειλόταν σε «ιατρικούς λόγους», αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες.

Πηγή: ant1news.gr