Δήλωση Χρήστου Μπασαγιάννη με αφορμή τις κατηγορίες Βασιλείου στην Γ.Σ. του ΑΟΦ

Τα όσα συνέβησαν στην πρώτη γενική συνέλευση του Αχιλλέα Φαρσάλων παρουσιάζει με προσωπική επιστολή –  δήλωσή του, ο παραιτηθείς πρώην αντιπρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Χρήστος Μπασαγιάννης εναντίον του μέχρι πρότινος γυμναστή της ομάδα κ. Γιάννη Βασιλείου.

Αναλυτικά η δήλωση

“Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στη γενικη συνέλευση των μελών του Αχιλλεα Φαρσαλων οφείλω να τοποθετηθώ δημόσια και να απαντήσω στις απρόκλητες απαράδεκτες,συκοφαντικές  και αδικαιολόγητες κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον μου ο γυμναστής της ομάδος για την περίοδο 2016-18 και δημοτικός σύμβουλος κ Γ. Βασιλειου.
>>> Κατα τη διάρκεια της συνεδρίασης σε θεματα που αφορούσαν τον συλλογο ο κ. Βασιλειου χωρις να προκληθεί προσωπικά  απο εμένα πήρε τον λογο και δήλωσε μεταξύ άλλων βάση των πρακτικών : ….ο Μπασαγιαννης ειναι υπαίτιος  για την μη χρηματοδότηση της ομάδος απο την δημοτική αρχή…..ο Μπασαγιαννης παίζει πολιτικά παιχνιδια εις βάρος της ομάδος….
>>> Όπως ειναι φυσικό αντέδρασα άμεσα και έντονα  ζητώντας απο τον κ Βασιλειου να ανακαλέσει  ή να καταθέσει  αποδείξεις για τα όσα δήλωσε ,χωρις να λάβω απάντηση
>>> που να δικαιολογεί τα όσα ειπώθηκαν απο εκείνον .
>>>  Για την ιστορια ,ο κ. Βασιλειου  προσεληφθει απο εμένα τον Οκτώβριο του 2016 ως εμισθος γυμναστής του συλλόγου έως τον Μάιο του 2017 λαμβάνοντας απο το ταμείο του συλλόγου 1200 ευρώ και συνέχισε στην ίδια θέση και φέτος λαμβάνοντας 1500 ευρώ.
>>> Τι εννοείται κύριε Βασιλειου λέγοντας οτι ο Αχιλλεας Φαρσαλων δεν χρηματοδοτήθηκε εξαιτίας μου;Οτι η παρουσία μου στον συλλογο δεν ειναι επιθυμητή απο την δημοτική αρχή;Οτι ο σχεδιασμός οικονομικής ενίσχυσης απο την δημοτική αρχή σε αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους γινεται βάση των προσώπων που συμμετέχουν και όχι βάση του κοινωνικού έργου που επιτελούνε οι σύλλογοι της πολης μας;Έχετε κανει κ. Βασιλειου διαχωρισμό σε υμέτερους και μη; Το αβάσιμο των λεγομενων σας αποδεικνύεται  απο το γεγονός οτι μαζι με τον Αχιλλεα κανένα άλλο ποδοσφαιρικό  σωματείο της επαρχίας δεν χρηματοδοτήθηκε.Αυτο έγινε εξαιτίας ….κάποιου Μπασαγιαννη ή λογω πολιτικής της δημοτικής αρχής;
>>>  Θεωρώ οτι η δήλωση  σας κ.Βασιλειου εναντιον μου  προσβάλλει τον θεσμό του δημοτικού συμβούλου και απαξιώνει τον ρόλο του,δείχνοντας αυταρχικό και αναχρονιστικό τροπο διοίκησης και καλώ όλους τους συμβούλους ανεξαρτήτως παράταξης να πάρουν δημόσια θέση.
>>>   Σε οτι αφορά για πολιτικά παιχνιδια που με κατηγορήσατε ,εγώ δεν εχω εκλεγεί ποτε σε θέση δημοτικού συμβούλου,δεν υπήρξα ποτε εμισθος αντιδήμαρχος και  δεν εχω ανάγκη ενασχόλησης με την πολιτική για να κάνω μεταθέσεις προς όφελος μου.Η δεκαετή προσφορά μου στον Αχιλλεα Φαρσαλων ειναι γνωστή και δεν μπορει να αμφισβητηθεί απο κανέναν.
>>>   Θα ηθελα να απευθυνθώ στον Δήμαρχο της πολης απο τον οποιο ως έμπειρο νομικό και πολιτικό ζήτω να τοποθετηθεί δημόσια αν η επιλογή μη χρηματοδότησης του Αχιλλεα Φαρσαλων εχει να κανει με το πρόσωπο μου η όχι, και αν ασπάζεται τις θέσεις που εκφράστηκαν εναντιον μου απο τον κ. Βασιλειου,
>>> ζητώντας του παρόλα ταύτα για ακόμη μια φορά να συμβάλλει  ενεργά στην λύση των προβλημάτων του ιστορικοτερου συλλόγου που αποτελεί σήμα κατατεθέν της πολης των Φαρσαλων  και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της.
>>>    Σε οτι αφορά τον κ.Βασιλειου τον καλώ να καταθέσει  δημοσίως  αποδείξεις για τις κατηγορίες εις βάρος μου αλλιώς να ανακαλέσει τα όσα απαράδεκτα ανυπόστατα  και συκοφαντικά μου καταλογησε  αλλιώς θα κινηθώ με κάθε νόμιμο μέσο εναντιον του .
>>>   Τελειώνοντας θα ηθελα να καλέσω τα μέλη και τους φίλους του Αχιλλεα Φαρσαλων  στην κρίσιμη  επαναληπτική γενικη συνέλευση της Τρίτης ώστε να δωθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο του συλλόγου.”
>>>
>>>   Με τιμη
>>> Χρηστος Δ. Μπασαγιαννης
>>> Πρώην προεδρος Αχιλλεα Φαρσαλων