Έργα 2 εκ. ευρώ στο ν. Λάρισας έτοιμα προς δημοπράτηση

Έργα συνολικού 2.050.000,00 προϋπολογισμού ευρώ είναι έτοιμα να δημοπρατηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, καθώς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την διάθεση των πιστώσεων από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πρόκειται για τα έργα:

– ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΚΑΤΩ ΑΙΓΑΝΗΣ-ΡΕΝΤΑΣ-ΠΑΛΙΓΙΑΝΝΗ-ΡΙΖΑΚΑΙΝΑ ΚΑΙ ΡΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑΓΓΑΛΩΝ, προϋπολογισμού 800.000,00 ευρώ.

– ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΠΥΡΓΕΤΟΥ-ΡΑΨΑΝΗΣ-ΚΡΑΝΙΑΣ (ΡΕΜΑ ΔΕΣΗΣ)-ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ 9ΡΕΜΑ ΠΑΛΙΟΠΟΤΑΜΟΥ), προϋπολογισμού 700.000,00 ευρώ

– ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΚ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ, ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ, ΓΟΝΝΩΝ, ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, προϋπολογισμού 550.000,00 ευρώ

Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας προγραμματίζουμε και υλοποιούμε έργα χρήσιμα, έργα ουσίας για τους πολίτες της Θεσσαλίας. Πρόκειται για έργα άρσης καταπτώσεων, καθαρισμό ποταμών και χειμάρρων, για συντηρήσεις δρόμων και άλλα τεχνικά. Με έργα όπως αυτό αποκαθιστούμε τις ζημιές που δημιουργήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και δίνουμε λύση σε υπαρκτά προβλήματα».