Στοίχημα: Επιλογές από Αγγλία και Σουηδία

Δευτέρα σήμερα, οι στοιχηματικοί ρυθμοί “πέφτουν” αρκετά, ωστόσο έχουμε ξεχωρίσει δύο προτάσεις προκειμένου να κρατηθούμε “ζεστοί” ενόψει της συνέχειας. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσει ο τελικός των πλέι οφ ανόδου της Β’ Αγγλίας, αλλά και μία αναμέτρηση από τη Β’ κατηγορία της Σουηδίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Sportingbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Προβάδισμα η Κόβεντρι

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Κόβεντρι – Έξετερ. Είναι ο τελικός των πλέι οφ της Β’ Αγγλίας, διεξάγεται στο “Γουέμπλεϊ” και αν υπάρξει ισοπαλία στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι, ενώ η νικήτρια ομάδα τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α’ Αγγλίας. Τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς παίζουν σήμερα οι δύο ομάδες που καλούνται να φανούν αντάξιες της στιγμής και να πάρουν την άνοδο. Οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές, στην κανονική διάρκεια πέτυχαν από μία εντός έδρας νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια (1-0 η Έξετερ, 2-0 η Κόβεντρι), ωστόσο οι “γαλάζιοι” δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα και φαίνεται να έχουν το προβάδισμα στον σημερινό τελικό. Στο 2.30 προσφέρεται ο “άσσος” και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Κερδίζει η Χέλσινγκμποργκ

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Χέλσινγκμποργκ – Γιόνσεπινγκ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στη Β’ Σουηδίας. Την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας έχει σήμερα, σε περίπτωση που κερδίσει, η γηπεδούχος ομάδα. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 0-1 εκτός έδρας της Νόρμπι, με το αποτέλεσμα αυτό να αυξάνει τον αριθμό των αγώνων στους οποίους είναι αήττητη στους πέντε, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ στο φετινό πρωτάθλημα έχει υποστεί μόλις μία ήττα (5-2-1). Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη πλευρά, δεν ξεκίνησαν καλά τη χρονιά, αλλά πλέον είναι και αυτοί αήττητοι στα πέντε πιο πρόσφατα ματς τους (3-2-0), εκμεταλλευόμενοι εν μέρει και το εύκολο πρόγραμμα το οποίο είχαν. Σήμερα, ωστόσο, η αποστολή τους έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας, η Χέλσινγκμποργκ διαθέτει ποιοτικότερο σύνολο και έχει τον πρώτο λόγο. Επιλογή, επομένως, θα αποτελέσει ο “άσσος”, τον οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.