Νεαρός σκαρφαλώνει 4 ορόφους για να σώσει 4χρονο που “κρέμεται στο κενό”! (βίντεο)

Ένας νεαρός άνδρας, από το Μάλι, σκαρφάλωσε 4 ορόφους, από την εξωτερική πλευρά του κτηρίου, ανεβαίνοντας από κάγκελο σε κάγκελο, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, για να σώσει ένα 4χρονο παιδί που κινδύνευε, καθώς αιωρείτο στο κενό.

Οι εικόνες, που καταγράφηκαν από κάμερα κινητού τηλεφώνου το πρωί του Σαββάτου, στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού, κόβουν την ανάσα.

Ακόμη άγνωστο υπό ακριβώς ποιες συνθήκες, το τετράχρονο παιδί – που φέρεται να βρισκόταν στο διαμέρισμα του, δίχως την επίβλεψη κάποιου μεγαλύτερου, όταν κρεμάστηκε από το κάγκελο του μπαλκονιού – βρίσκεται στο κενό και κρατιέται μόνο από έναν άνδρα, ο οποίος δεν κάνει προσπάθεια να το τραβήξει κοντά του και να το ανεβάσει στο μπαλκόνι, όπου στέκεται εκείνος και δίπλα του μια νεαρή γυναίκα.

Από κάτω, έχουν συγκεντρωθεί περίοικοι και περαστικοί, που παρακολουθούν με αγωνία την «ανάβαση» άνοδο του νεαρού «ήρωα» από όροφο σε όροφο.

Πυροσβέστες που έφθασαν στο σημείο αφότου ο νεαρός διέσωσε το 4χρονο παιδί, ανέφεραν ότι το μωρό ήταν φοβισμένο και ότι ο σωτήρας του είχε μερικές γρατζουνιές.