Τέλος εποχής για τον γενικό αρχηγό των Μυρμιδόνων κ. Παναγιώτη Θεοδώρου

Τέλος εποχής για τον Παναγιώτη Θεοδώρου από την θέση του γενικού αρχηγού του Αχιλλέα Φαρσάλων.
Ενός ανθρώπου που δεν πήρε αξία από την θέση του γενικού αρχηγού αλλά έδωσε αξία σε μια θέση στην οποία ο Αχιλλέας υστερούσε εδώ και πολλά χρόνια.
Την παραίτησή του από την θέση του γενικού αρχηγού του Αχιλλέα Φαρσάλων γνωστοποίησε ο κ. Παναγιώτης Θεοδώρου έπειτα από τέσσερα συναπτά έτη που βρέθηκε στο νευραλγικό αυτό πόστο των Μυρμιδόνων.
Ο κ. Θεοδώρου στην δήλωση του ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνεργάστηκε αυτά τα χρόνια ενώ ευχήθηκε η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων να βρει μια διαδοχή κατάσταση η οποία να συνεχίσει να πρεσβεύει τις αξίες και τα ιδανικά του Συλλόγου και να συνεχίσει την πορεία που τα τελευταία χρόνια μπήκε σε κάποιες σωστές βάσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Έπειτα από τέσσερα συναπτά έτη στο πόστο του γενικού αρχηγού του Αχιλλέα Φαρσάλων ήρθε η ώρα να δηλώσω και εγώ την παραίτηση μου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια στον Ιστορικό Σύλλογο.
Από τον κ. Κορδαλή και τον κ. Μπασαγιάννη που μου έκαναν την τιμή να με εμπιστευτούν σε ένα τόσο σημαντικό πόστο μέχρι και τον κ. Τσαπραΐλη που ήταν και ο τελευταίος πρόεδρος με τον οποίο συνεργάστηκα όπου μετά τα Χριστούγεννα κάναμε κατάθεση ψυχής για να τερματίσει ενωμένη η ομάδα.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων και με εμπιστεύτηκαν.
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αρχηγούς του Αχιλλέα Φαρσάλων, τον Κώστα Νεμπεγλέρα, τον Χρήστο Οικονόμου, τον Νίκο Βούλγαρη, και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην πορεία της ομάδος.
Επίσης δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω θερμά τον τεράστιο άνθρωπο και προπονητή κ.Τάκη Παραφέστα, ο οποίος με το ηθικό ανάστημα και την ποδοσφαιρική του οντότητα ήταν ο αρμός στο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του Αχιλλέα.
Ήταν μεγάλη μου τιμή η συνεργασία μαζί του.
Όπως και τον κ. Χρήστο Καπελίανη ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός γυμναστής και πολύ περισσότερο ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος, όπως επίσης τον κ. Ευριπίδη Βακουφτσή ο οποίος ήταν προπονητής τερματοφυλάκων και τον κ. Γιάννη Βασιλείου ο οποίος βρισκόταν στην θέση του γυμναστή.
Ελπίζω η ομάδα να βρει λύση και να προχωρήσει με γνώμονα την τεράστια Ιστορία της και την μεγάλη δυναμική, πάνω στις ράγες και τις βάσεις που ήδη υπάρχουν, στηριζόμενος από την δύναμη και την αγάπη όλων των υγιών φιλάθλων της Επαρχίας μας.”