Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου στη Μεταμόρφωση

Πανικός στη Μεταμόρφωση, καθώς αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου, στις 8.20 επί της οδού Παπανδρέου. Στο σημείο βρίσκονταν δεκάδες άνθρωποι, οι οποίοι περίμεναν το λεωφορείο για να πάνε στις δουλειές τους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ένας 65χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, ενώ τουλάχιστον τρία άτομα τραυματίστηκαν. Από τους τραυματίες οι δύο είναι ενήλικοι (ο 44χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και ο 58χρονος συνοδηγός) και μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, ενώ ανάμεσά τους βρίσκεται και ένα παιδί που μεταφέρθηκε στο Παίδων.

Το παιδί, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η 9χρονη κόρη του οδηγού του αυτοκινήτου, η οποία δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, μάλιστα, το κορίτσι φώναζε “μας χτύπησαν”.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΙΧ που έπεσε στη στάση χτυπήθηκε δευτερόλεπτα νωρίτερα από άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας του και να καταλήξει στη στάση.

Άλλωστε, το ασημί όχημα φέρει χτύπημα στην πόρτα του οδηγού, κάτι που επιβεβαιώνει τους αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και τα όσα έλεγε το κοριτσάκι.

Πηγή: ant1news.gr