Κώστας Λιούπης: “Δύσκολο να συνεχίσω σε κάποια ηγετική θέση θα συνεχίσω να προσφέρω ως ενεργό μέλος του Γυμναστικού.”

Δηλώσεις έκανε έπειτα από την ολοκλήρωση αγωνιστικών υποχρεώσεων του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων ο αντιπρόεδρος της ομάδος κ. Κωνσταντίνος Λιούπης ο οποίος έκανε τον δικό του απολογισμό για την φετινή άκρως επιτυχημένη σεζόν, αναφέρθηκε στην πολύτιμη βοήθεια του κόσμου και των επιχειρήσεων της πόλης των Φαρσάλων

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σε μια πρωτόγνωρη για εμάς κατηγορία και ενώ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν γνωρίζαμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας πολύ γρήγορα – σχεδόν από τα Χριστούγεννα και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ουσιαστικά όλη την σεζόν αγωνιστήκαμε δίχως προετοιμασία και σε αυτό οφείλεται η αγωνιστικη πτώση της ομαδας στο τελευταίο δίμηνο με αποτέλεσμα κάποιες ήττες που στεναχώρησαν τους φιλάθλους μας όμως στο τέλος το ταμείο είναι σίγουρα θετικό και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.
Μέσα στην χρονιά είχαμε μια αλλαγή στο τεχνικό τιμ με την αποχώρηση του κ. Πέρκου και την έλευση του κ. Φόρου μια απόφαση που την πήραμε διότι οι εξελίξεις στην ομάδα το απαιτούσαν. Όσο αναφορά εμένα είναι δύσκολο να συνεχίσω από κάποια ηγετική θέση, βέβαια θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου όσο και όπου μπορώ όμως δύσκολα από κάποιο ηγετικό πόστο.

Σε οτι αφορά τα οικονομικά, τα έξοδα της ομαδος στην β εθνική είναι παρα πολλά και ιδιαίτερα φετος λόγω της καθυστέρησης στο στήσιμο της ομαδας αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο. Παρα όλα αυτά με την βοήθεια του κόσμου αλλά και την οικονομική βοήθεια του Δήμου Φαρσάλων φέραμε εις πέρας αυτή την δύσκολη χρονιά και καταφεραμε να μην έχουμε κανένα οικονομικό όφελος την στιγμή που ακόμη και ομαδες της Α1 κατηγορίας έχουν οικονομικά προβλήματα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα καταστήματα, “Krousta”, “Βασιλικός” και “Pizza House Αγγέλης”, που είχαν αναλάβει την διατροφή των αθλητών μας καθόλη την διάρκεια της χρονιας όπως και τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας μας europlast – Ζαχαρής Βασίλειος , χαλβάς Φαρςάλων Καταραχιάς Αχιλλέας και Αφοι Καρατοσίδη εμπόριο αγροτικών προίοντων.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους της ομάδας που βοήθησαν είτε αγοραζοντας εισιτήρια διαρκείας, είτε με διαφημίσεις και χορηγίες και φυσικά με την δυναμική παρουσία τους σε όλα τα παιχνίδια στο Κλειστό Γυμναστήριο των Φαρσάλων.

Τέλος θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο της πόλης να επαναδραστηριοποίηθει γύρω από τον Σύλλογο να τον αγκαλιάσει και όλοι να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε διότι κανείς Σύλλογος δεν μπορεί να προχωρησει αν δεν υπάρχει ενεργος βοήθεια πολλών ατόμων».