Ήττα στα μπαράζ για την Θύελλα

Η Θύελλα Βασιλί κατάφερε να ανοίξει το σκορ στον αγώνα για τα μπαράζ της ανόδου της Γ ΕΠΣΛ κατηγορίας κόντρα στον Αετό Αετολόφου όμως οι τυπικά φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν τούμπα την αναμέτρηση και να προηγηθούν με 1-2. Η Θύελλα αντέδρασε και πέτυχε την ισοφάριση. Εν συνεχεία ο Αετός έμεινε με παίκτη λιγότερο όμως κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα και εν τέλει να πανηγυρίσει την νίκη με σκορ 2-4.

Έτσι η Θύελλα δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση και πλέον Αετός Αετολόφου και Ακαδημία Ελασσόνας ισοβαθμούν με τρεις βαθμούς, ενώ η Θύελλα βρίσκεται δίχως βαθμό και εκκρεμεί η απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΠΣ Λάρισας αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Ακαδημία Ελασσόνας η οποία δεν διεξήχθη διότι δεν παρέστη γιατρός.

Στο 5’ ωραίο σουτ από τον Λάχο η μπάλα μόλος άουτ. Στο 6’ ωραίος συνδυασμός Καράτζιου και Λάχο, ο τελευταίος θα σουτάρει ο Χριστοδούλου θα αποκρούσει σε κόρνερ.

Στο 15’ ο Αγγελουσόπουλος θα περάσει δυο παίκτες στο κέντρο, θα πασάρει στον Βαρσάμη και αυτός θα κάνει μια κούρσα και από τα όρια περιοχής θα σουτάρει και θα ανοίξει το σκορ για την Θύελλα.

Στο 26’ ο Καράτζιος θα κάνει πανέμορφη ντρίμπλα στην δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, θα προχωρήσει λίγα μέτρα με την μπάλα και βρεθεί ελεύθερος λιγο πίσω από το πέναλτι και με πανέμορφο σουτ στην δεξιά γωνία θα κάνει το 1-1 για τον Αετό.

Στο 34’ ο Σαμαράς «έσπασε» την μπαλα στον Λάχο και αυτός από κοντά έκανε το 1-2. Στο 42’ ο Βαρσάμης θα εκτελέσει το φάουλ ο θα πεταχτεί στο πρώτο δοκάρι ο Βαίτσης με κεφάλια και θα κάνει το 2-2.

Στο 52’ ο Παντελιάδης θα δεχθεί απευθείας κόκκινη για εξύβριση των θείων, ο Αετός θα συνεχίσει με δέκα παίκτες.

Στο 72’ ο Στεφανούλης κέρδισε πέναλτι από τον Καραγιάννης ο Σαμαράς θα εκτελέσει θα σκοράρει ο διαιτητής θα δείξει επανάληψη ο ίδιος παίκτης με την δεύτερη θα σκοράρει κάνοντας το 2-3.

Στο 81’ ο Καράτζιος με διαγώνιο συρτό σουτ από τα αριστερά θα κάνει το 2-4 για τον Αετό.

Οι Συνθέσεις

Θύελλα Βασιλί (Αλεξίου): Χριστοδούλου, Λιτσόπουλος, Μαργαριτόπουλος, Μπόγκας, Τσιάμπας, Αγγελουσόπουλος (68′ Αλεξίου), Κούρο, Ακρίβος, Βαίτσης, Καραγιάννης(75′ Αρβανιτοζήσης), Βαρσάμης.

Αετός Αετολόφου: Φιλίππου, Ανδρέου, Λάχο Αλ., Παντελιάδης, Ηλιάδης, Καράτζιος(90′ Πατέλης), Κασίδας, Στεφανούλης, Σαμαράς(90′ Τσάπος), Λάχο, Καραντώνης (21′ λτ Τζιουβάρας)