Φόρος: «Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετή συναισθηματική φόρτιση»

Ο Χάρης Φόρος βρέθηκε κόντρα στην πρώην ομάδα του τους Τιτάνες Παλαμά στο τελευταίο παιχνίδι του Γυμναστικού στην Β Εθνική κατηγορία, με τους μπλε να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα και να κλείνουν με θετικό πρόσημο την φετινή πετυχημένη σεζόν.

Ο προπονητής των μπλε μίλησε στο τέλος του αγώνα τόσο για την εν λόγω αναμέτρηση και τα δικά του συναισθήματα αλλά και για την εικόνα του Γυμναστικού το διάστημα που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.
Επίσης αναφέρθηκε στην βοήθεια του κόσμου της ομάδος, ενώ μίλησε και για την επόμενη ημέρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Για εμένα ήταν ένα παιχνίδι με αρκετή συναισθηματική φόρτιση καθώς αντιμετώπισα την ομάδα στην οποία ήμουν ένα μισή χρόνο.
Προσπάθησα να φερθώ επαγγελματικά και να αφήσω στην άκρη τους συναισθηματισμούς.
Η ομάδα απέδωσε πολύ καλό μπάσκετ ιδιαίτερα επιθετικά και κατάφερε να ελέγξει τον αγώνα σε όλη την διάρκεια του με εξαίρεση κάποια μικρά διαστήματα και έτσι κλείσαμε με θετικό πρόσημο μια πολύ πετυχημένη σεζόν.
Τα παιδιά τα έδωσαν όλα αυτή την χρονιά και τους ανήκει εξ ολοκλήρου αυτό που πέτυχαν και το αξίζουν έπειτα από πολλές θυσίες και αγώνες που έδωσαν.
Ο κόσμος της ομάδος είναι πάντα δίπλα και μια επαρχιακή ομάδα έχει ανάγκη πάντα τον κόσμο της και ο κόσμος του Γυμναστικού είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και βοηθάει.
Οι έδρες παίζουν σημαντικό ρόλο και ο Γυμναστικός είχε φέτος μια έδρα η οποία ήταν η κινητήριος δύναμη του και ο κόσμος ήταν πραγματικά ο έκτος παίκτης.
Αναφορικά με την νέα σεζόν για την ώρα θα ξεκουραστούμε και μετέπειτα θα μιλήσουμε με την Διοίκηση της ομάδος ώστε τόσο η Διοίκηση όσο και εγώ θα πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση.
Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους με υγεία.”