Πάλεψε για την παραμονή μέχρι το τελευταίο παιχνίδι η Ακαδημία Φαρσάλων

Η Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων έπειτα από μια μάχη μέχρις εσχάτων με την ομάδα της Μάνδρας γνώρισε την ήττα την τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας από τον Ιπποκράτη με σκορ 4-1 και παρά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος Βαμβακούς έκανε το καθήκον του κερδίζοντας με σκορ 3-2 την Μάνδρα αποχαιρέτησε την κατηγορία καθώς τερμάτισε στην 13η θέση με 19 πόντους όντας έναν βαθμό πίσω από την Μάνδρα.

Στο 2’ ο Φραχόλι από κοντά με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ για τον Ιπποκράτη. Ο ίδιος παίκτης λίγα λεπτά αργότερα θα μπει από αριστερά και από τα όρια της μικρής περιοχής θα σκάψει την μπάλα και θα γράψει το 2-0.

Η Ακαδημία μετά το σοκ των δύο τερμάτων θα προσπαθήσει να βγει στην επίθεση με ατομικές ενέργειες χωρίς όμως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Τρίτη καλή ευκαιρία για να τριπλασιάσει τα τέρματα στο 32’ ο σκόρερ θα περάσει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη και στο 48’ ο Παπαγεωργίου θα σουτάρει θα αποκρούσει ο κίπερ των γηπεδούχων στην δεξιά γωνία.

Στο 58’ ο Δημόπουλος σε μια φάση διαρκείας έπειτα από απόκρουση του Αγγέλη στην επαναφορά θα πάρει την μπάλα και θα κάνει το 3-0.

Στο 67’ ο Παπακωνσταντίνου θα πάρει την μπάλα από την γραμμή στο ύψος του κόρνερ την οποία θα διεκδικήσει και ο τερματοφύλακας του Ιπποκράτη θα μπει με αξιώσεις στην περιοχή θα πασάρει στον Κατσιάβα και αυτός με ωραίο σουτ θα μειώσει σε 3-1.

Στο 68’ ο Δημουλάς θα χάσει από πολύ κοντά την ευκαιρία να σκοράρει καθώς θα σουτάρει πάνω από το τέρμα.

Στο 77’ ο Φραχόλι από την δεξιά πλευρά θα δώσει πάσα στο Τσιρογιάννη και αυτός από κοντά θα γράψει το τελικό 4-1.

Οι Συνθέσεις

Ιπποκράτης (Θανάσης Κολονιώτης): Ευαγγελόπουλος, Δημόπουλος (78′ Φλώρος), Κώτσιας (78′ Κλιάφας), Μονάντερος(85′ Σουλιώτης), Τσουμάνης, Ιωάννου(85′ Κουταλιάς), Φραχόλι, Μπλάνας, Τσιρογιάννης, Μπούζιος, Γκολάντας

Ακαδημία Φαρσάλων (Παπαγεωργίου): Αγγέλης, Γιαννούλας, Ντινιαρόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Γιαννολόπουλος (69’Ζαφειρούλης), Αλμυριώτης(46′ Παπαγεωργίου), Βαλαβάνης, Δημουλάς Δ.(69′ Δημόπουλος)., Σουφλέρης(59’ Τζιτζιφλής), Μπαιράμι, Κατσιάβας