Μυστήρια εξαφάνιση γιατρού του Λαϊκού Νοσοκομείου

Νεαρή γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου εξαφανίστηκε μυστηριωδώς την περασμένη εβδομάδα.

Η γιατρός καθώς και ο δημοσιογράφος σύζυγός της αγνοούνται από την περασμένη εβδομάδα, ενώ η μητέρα της δήλωσε την εξαφάνισή της στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου την περασμένη Πέμπτη.

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση, η οποία έγινε μία μέρα πριν από την αναφορά γιατρού του Λαϊκού για 44 πλαστές συνταγές που είχε εντοπίσει, λίγες μέρες μετά τις συλλήψεις για το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Η γιατρός, Πανεπιστημιακός, έκανε τη σχετικά αναφορά στον διοικητή του Λαϊκού, παρουσιάζοντάς του όσα είχε ανακαλύψει και ζητώντας του τη μεταβίβαση των στοιχείων στον αρμόδιο εισαγγελέα το συντομότερο δυνατόν.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου ενημέρωση τις Αρχές, την περασμένη Τετάρτη, ότι η γιατρός που βοηθούσε την ογκολόγο είχε εξαφανιστεί, μετά την Τρίτη, τελευταία μέρα που πήγε κανονικά στη δουλειά της.

Στο σχετικό του έγγραφο ο διοικητής αναφέρει ότι η γιατρός εμφανιζόταν καθημερινά στο παράρτημα του Λαϊκού και παρακολουθούσε ασθενείς της ογκολόγου, που συνέταξε την αναφορά για τις πλαστές συνταγές, όσο και ακόμα δύο γιατρών, ο ένας εκ των οποίων είναι επίσης ογκολόγος.

Ήταν ο διοικητής που τηλεφώνησε στη μητέρα της γιατρού, η οποία τον ενημέρωσε ότι είχε δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης και του συζύγου της στο ΑΤ Παγκρατίου.

Μάλιστα, η μητέρα φέρεται να παρέδωσε στον Διοικητή την τσάντα της κόρης της, μέσα στην οποία υπήρχαν σφραγίδες της ίδιας και ακόμα δύο γιατρών, καθώς και τα βιβλιάρια δύο ασθενών.