“Μια νύχτα μαγική” για τα 6 χρόνια Φιλαρμονικής Φαρσάλων – (vid)

Την Κυριακή 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου Φαρσάλων η συναυλία που συνδιοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης του Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.) και ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Φαρσάλων, με τίτλο « Μια νύχτα μαγική, μια συναυλία η όποια ήταν ένα μουσικό αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι.

Στην συναυλία συμμετείχε η Φιλαρμονική Φαρσάλων καθώς και φίλοι μουσικοί από την περιοχή της Λάρισας και των Τρικάλων. Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος της Φιλαρμονικής κ. Γιάννα Αρμανίδη, η οποία αναφέρε ότι: “είμαστε εδώ να συνεχίσουμε ένα έργο το οποίο ξεκίνησε από πολύ παλιά και πιστεύουμε ότι ο ρόλος της φιλαρμονικής έχει ιδιαίτερη σημασία για την ανάδειξη του τόπου και του πολιτισμού. Νέα παιδιά πλαισιώνουν την μπάντα της φιλαρμονικής η οποία αποτελείται από 75 μέλη.”

Στην συνέχεια χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ. κ.Κωνσταντίνος Δερλός και ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, οι οποίοι στο λόγο τους ανέφεραν το συμαντικό έργο που προσφέρει η Φιλαρμονική στον τόπο και ευχήθηκαν αμφότεροι την συνέχιση της στο μέλλον.

Μετέπειτα οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τις όμορφες μελωδίες των μουσικών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμο και επισήμων της πόλης.

Τραγούδι: Ρούλα Πίκουλα

Διεύθυνση, επιμέλεια προγράμματος: Μαρία Παναγοπούλου

Δείτε βίντεο από τον Κώστα Αντωνόπουλο