Χαρακόπουλος: Οι νέες εγγραφές φέρνουν αισιοδοξία και ελπίδα

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, άσκησε σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, για νέες διοικήσεις στη ΝΟΔΕ και στη ΔΗΜΤΟ Λάρισας του κόμματος.

Ο κ. Χαρακόπουλος, αφού ψήφισε, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Σήμερα, η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει ότι ήταν, είναι και θα είναι το κόμμα με την πλατύτερη λαϊκή βάση, με τα περισσότερα ενεργά κομματικά μέλη και το πλέον ανοιχτό στην κοινωνία. Ο αριθμός των συμμετεχόντων στις εκλογές, και κυρίως όσων έχουν εγγραφεί για πρώτη φορά στην παράταξή μας, δίνουν τον τόνο της αισιοδοξίας και της ελπίδας.

Σε μια εποχή που παλαιοί και νέοι κομματικοί οργανισμοί είναι βυθισμένοι σε βαθιά κρίση, εσωστρέφεια και κοινωνική απαξίωση, η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη συνεχίζει μόνη αυτή, όπως κάνει από την ίδρυσή της από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης του εθνικού συμφέροντος. Μετά τη λαίλαπα της ‘‘πρώτης φορά αριστερά’’, η οποία, αφού εξαπάτησε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, επιδόθηκε σε ένα έργο αποδόμησης της οικονομίας και των κοινωνικών αρχών, η ΝΔ βρίσκεται προ των θυρών της εξουσίας για την ανοικοδόμηση της χώρας. Γιατί θα είναι η κυβέρνηση της ΝΔ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που με την καθαρή εντολή του λαού όταν έλθει η ώρα, θα θέσει τις βάσεις για μια νέα αρχή, με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την μείωση της φορολογίας, την προσέλκυση επενδύσεων αλλά και την περιστολή του εγκλήματος και της ανομίας, την ενίσχυση των παραδοσιακών ελληνικών αξιών, την αναβάθμιση της εκπαίδευσης.

Οι σημερινές εσωκομματικές εκλογές είναι η αρχή ενός μακρύ αλλά συναρπαστικού δρόμου που θα αλλάξει την Ελλάδα».